Главная Новости Политика Буский райсовет Львовщины выступил против Януковича - премьера
commentss НОВОСТИ Все новости

Буский райсовет Львовщины выступил против Януковича - премьера

10 августа 2006, 22:31
Поделитесь публикацией:
Буский райсовет Львовщины выступил против Януковича - премьера

Буский районный совет не воспринимает руководителя правительства, фамилия которого фигурировала среди фальсификаторов выборов. Об этом говорится в обращении к Президенту Украины, Верховной Раде Украины, лидерам политических партий Украины, общественности Украины, которое депутаты приняли на внеочередной сессии Буского райсовета, а подписался голова Буского райсовета Владимир Замроз, сообщает ЗІК.

Подаем полный текст обращения.

"Бущина завжди послідовно підтримувала Президента України Віктора Ющенка, його політичний курс на демократичний розвиток держави, інтегрування України у європейські структури. Програма Глави держави, з якою він здобув перемогу на президентських виборах, логіка його дій вселяли у нас та виборців нашого району віру у те, що наша країна має європейське майбутнє і зможе вирватись з посттоталітарного, постколоніального простору.

Депутати Буської районної ради також були послідовні у своїй підтримці обраного Президентом України курсу.

Але сьогодні, після обрання В.Януковича на посаду прем’єр-міністра України, не тільки депутатський корпус Буської районної ради, а й вся бузецька громада була цим шокована. Бо такий прем’єр, зважаючи на попередній досвід його діяльності, ніколи не був і не буде об’єднавчою кандидатурою для всієї України. Буська районна рада не сприймає керівника уряду, прізвище якого фігурувало серед фальсифікаторів виборів.

Ми переконані, що під гаслом примирення України приховано об’єднання комуно-олігархічних кланів, а також відвертих антиукраїнських сил, які ніколи не приховували своїх позицій. Для досягнення своєї мети вони готові підписати будь-який погоджувальний документ, щоб завтра його зневажити.

Завтра у політиці та економіці і далі будуть продовжуватися їх методи розправи із своїми опонентами характерні для пана Януковича та його прибічників.

Найвищим представницьким органом на Бузеччині є районна рада і тому ми застерігаємо новітніх коаліціонерів від спроб політичних чи економічних репресій в Галичині та закликаємо усвідомити свою відповідальність перед Україною. Ми не допустимо повернення та реваншу одіозних осіб періоду кучмізму. Бущина завжди буде твердим форпостом української державницької ідеї і нікому не дозволить ревізію наших національних цінностей!

У зв’язку з цим закликаємо усі національно – демократичні сили не входити в олігархічно-комуністичну більшість та негайно розпочати процес об’єднання в єдину потужну національно-демократичну політичну силу. Бо тільки так ми можемо протистояти силам реваншистів та запобігти руйнації України та збереженню нашої національної ідентичності".



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!