Блог

Бала Віталій: Головна подія

Чому влада шкодить ЗСУ?

0

comments3756

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




На мою думку, головною подією цього тижня стала поява інформації про намагання чинної влади «розібратись» з військовими.

Ініціативи від влади про заборону військовим висловлюватись про внутрішньополітичну ситуації виглядають дещо дивними, м’яко кажучи, адже військові так само, як депутати, через яких намагаються обмежити конституційні права військових, громадяни України.

А чому не заборонять тоді депутатам висловлюватись про ведення війни, коментувати війну?

Але виявляється, що влада хоче ще і заборонити військовим балотуватись, тобто бути обраними.

Чому є такі намагання не важко зрозуміти. Адже саме ЗСУ, на мою думку, користуються найвищим рівнем довіри, не дивлячись на  соціологічні опитування, де ЗСУ, хоч і має високий рівень довіри, але чомусь не на першому місці. 

Так, поки що, ці спроби не вдалися, але точно будуть інші.

А представники влади вже думають як залишитись при владі, а для цього вже почали працювати над різними проектами, які на їхню думку допоможуть їм виграти вибори. 

Спочатку «створили» Єдиний телемарафон, щоб монополізувати інформаційний простір.

Тепер вони хочуть «пропихнути» електроне голосування, бо націлились на молодих виборців, які навряд чи підуть на виборчі дільниці, але розкручені блогери, з якими вже ОПУ почав «працювати» мають з агітувати через інет проголосувати за владу.

Але, цього звичайно замало і на їхню думку потрібно «прибирати» потенційних конкурентів на майбутніх виборах.

Тому і вирішили «розібратись» з військовими, а перед тим, просто нагадаю, були спроби дискредитувати волонтерів, які також мають високий рівень довіри у громадян України.

У будь-якому випадку, те, що намагаються «розібратись» з військовими сьогодні дуже шкодить об’єднанню українців, шкодить ЗСУ та допомагає рашистському агресору.

Через своє бажання залишитись при владі представники чинної влади фактично працюють на боці росії проти України через свої дії, які вже зробили і які ще намагаються зробити.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!