Блог

Бала Віталій: Головна подія

Друга серія?

0

comments3818

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Головною подією, на мою думку, була промова Володимира Зеленського у Верховній Раді, а саме та частина промови, яка торкалась майбутнього України.
Мене дуже здивували деякі українські ЗМІ, що назвали цю промову історичною. Насправді нічого історичного у цій промові не було. Так, вона гарно написана, правильно ніби розставлені акценти, але вона була безсенсовою, набір правильних речень і одні лозунги за все хороше і проти всього поганого. Фактично, на мою думку, це була промова початку виборчої кампанії Зеленського і його партії. Адже запропонована Українська доктрина, що розрахована ніби на 5-10 років, так і "говорить" вибирайте мене і я буду вам будувати "світле" майбутнє.
І ці пʼять орієнтирів, які запропоновані в Українській доктрині, по своїй суті є пунктами виборчої програми.
1. Філософія перемоги України.
2. Українська безпека.
3. Політика Героїв.
4. Політика справедливості.
5. Трансформація за 10 років.
Все ніби і правильно, але ж свою передвиборчу програму 2019 року Володимир Зеленський і його команда не виконали. Вони фактично напередодні широкомасштабного рашистського вторгнення 24 лютого 2022 року довели країну до економічної катастрофи, сплюндрували Конституцію України, узурпували владу в офісі президента і все "зробили", щоб агресор мав сприятливі умови для агресії.
Тому, на мою думку, це кіно вже нам крутили і другої серії Україні точно не треба.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!