Блог

Бала Віталій: Про "брудну бомбу", або обісравш.хся на росії

На росії не існує меж для брехні

0

comments6286

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Про "брудну бомбу", або обісравш.хся на росії.
Заяви рашистских представників влади і військових на росії, на мою думку, мають на меті також намагання уникнути відповідальності, а можливо навіть завадити бажанню деяких фанатів путіна застосування тактичної ядерної зброї.
І заява сьогодні, у понеділок, 24 жовтня,генерал-лейтенанта Ігоря Кірілова, який є начальником військ радіаційного, хімічного і бактеріологічного захисту збройних сил рф, більш того, він у 2021 році став героєм праці рф, виглядає, як спроба "брудної страховки" росії перед США і їх партнерами.
Крилов наступне, про що пишуть у іноземних ЗМІ:"За наявною у нас інформацією, дві українські організації мають конкретні вказівки щодо виготовлення так званої «брудної бомби». Їхня робота вийшла на завершальну фазу." Далі продовжив:"«Мета цієї провокації – звинуватити Росію у застосуванні зброї масового ураження в Україні і таким чином розгорнути потужну антиросійську кампанію у світі».
Не більше і не менше заявив герой праці рф, Україна планує підірвати "брудну бомбу" в Україні, щоб розгорнути потужну антиросійську кампанію, бо виходить, що росія навіть і не думала про застосування такої зброї.
Чим більше на росії говорять про такі речі, тим менше потрібно вірити, бо всі пам'ятають заяви путіна, про ненапад на Україну напередодні широмасштабної агресії 24 лютого.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!