Блог

Бала Віталій: Про цинізм Володимира Зеленського

Інтерв'ю на ICTV

0

comments8130

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Володимир Зеленський дав інтерв'ю телеканалу ICTV, у якому вчергове стільки наговорив і надавав обіцянок, які не мають жодного зв'язку з реальною ситуацію у країні.

Безвідповідальні заяви Зеленського вже не дивують, але він продовжує їх давати наліво і направо.

Про Ковід-19.

Сьогодні в Україні зафіксували антирекорд у 538 летальних випадків від коронавірусу, а Володимир Зеленський в інтерв'ю заявив, що Україна готова до нової хвилі пандемії. А міністр охорони здоров'я декілька днів тому зазначив, що нова хвиля прийшла швидше, аніж прогнозували у міністерстві охорони здоров'я.

Про газ та ціну на нього.

Володимир Зеленський сказав. що у газосховищах достатньо газу, хоча вже всі знають, що газу недостатньо, навіть представники чинної влади про це говорили. Тим більше, що у газосховищах є газ приватних структур, а у порівняні з минулим роком на початку жовтня, коли у 2020 році було 27, 9 млрд.куб.метрів, а у цьому 18,875 млрд.куб.метрів.

А що стосується ціни на газ, то вже було наведено не один приклад, коли бюджетним організаціям виставляли рахунки за газ у понад 30 тисяч гривень за 1000 куб.метрів. Та і намагання перекласти відповідальність і оплату за газ на місцеву владу, говорить про фактичне самоусунення центральної влади.

Про САП, судову і антикорупційну реформи.

Враховуючи розслідування журналістів про корупцію чинної влади, слова Зеленського про антикорупційні органи і про судову реформу виглядають, м'яко кажучи непереконливо. А стосовно його здивування, як зазначив сам Зеленський, непризначення голови Спеціалізованою антикорупційної прокуратури, то це вже зовсім несмішно і жарт про здивуванням був невдалим.

Про офшори.

Виявляється, що нічого нового нема і винуватий Янукович у заснуванні офшорних компаній Зеленського. Цікаво, що буде говорити Зеленський, коли доведуть, що через його офшорні компанії відмивались брудні гроші. Так само цікаво буде почути його пояснення, чому він не сплачував податки.

У будь-якому випадку, Володимир Зеленський точно не сповідує образ життя Голобородька з серіалу "Слуга народу" і точно говорив неправду під час виборчої кампанії і продовжує це робити і сьогодні.

Цинізм став основою не тільки у політиці, але й поведінці чинного президента Володимира Зеленського.


 

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!