Блог

Бала Віталій: Про фейкові референдуми

Істерія окупантів від успіхів ЗСУ

0

comments6828

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




З учорашнього дня і на росії, і на тимчасово окупованих територіях українського Донбасу заговорили про проведення референдумів для приєднання до росії.
Вони навіть ніби хочуть провести їх онлайн.
Вже ніби і на Херсонщині збираються щось там оголошувати.
І цьому є пояснення.
По-перше, розмови про такі референдуми демонструють, що гауляйтери перелякані успіхами ЗСУ і думають, що у такий спосіб себе захистять.
По-друге, на росії також вже зрозуміли, що все йде не по фантазійному плану, де навіть був пункт взяття Києва за 2-3 дні, тому потрібні якісь інформаційні "побєди" для росіян на росії. Так хочуть заявити, що цілі спецоперації досягнуті, Донбас захистили і приєднали.
Що множить їхній план на нуль?
По-перше, невизнання світовою спільнотою не тільки результатів, але й навіть розмов про проведення так званих референдумів.
А по-друге, успішний наступ ЗСУ.
Дуже спішать і хочуть онлайн провести, бо розуміють, що у випадку підготовки і ніби проведення, мова йде про час, а може скластитась, що про проведення заявлять, а про результати уже нікому буде об'являти.
Тому, чим більше буде деокуповано населених пунктів на Донабасі і на Півдні, тим віртуальнішими і нікчемними будуть виглядати фейкові референдуми.
Все буде Україна!
Слава ЗСУ!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!