Блог

Віталій Бала: Про гідність та честь

Про працівників і гостей телеканалів "112", ZIK, NewOne

0

comments2389

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Про гідність та честь.

1. Після указу Зеленського про припинення мовлення телеканалів "112", ZIK, NewsOne, ці телеканали продовжують свою антиукраїнську "діяльність" в YouTube.

2. І добре, що міністр культури Ткаченко офіційно звернувся до YouTube щодо позбавлення цих телеканалів можливості розповсюджувати їхню "творчість".

3. Але поки що, пропагандисти цих телеканалів, які можливо і вчились колись на журналістів, говорять про свободу слова, цензуру, українські закони, європейські цінності і т.д і т.п.

4. Дивно звичайно чути від них про українські закони чи європейські цінності, адже вони протягом років "тягнули" їніх глядачів не просто до росії, а в "руський мір" і доброго слова про євроінтеграцію України та Європу не говорили.

5. Але саме цікаве у цій ситуації, так це галас, який вони здійняли щодо позбавлення роботи близько 1500 людей.

6. Тобто, тепер українці повинні переживати за долю людей, які паплюжили все українське та сіяли ворожнечу в Україні.

7. Не мали ні честі, ні гідності, коли погодились працювати на антиукраїнських телеканалах і не мають їх зараз, коли несуть відповідальність за свої дії.

8. Таке враження, що вони не розуміють, що вони робили і де вони працювали та інтереси якої країни пропагували в Україні.

9. Але, Маргарита Симоньян, головний редактор інформаційного агентства «Россия сегодня», керівник телеканалу «Russia Today» запропонувавши їм всім працевлаштування продемонструвала кого вони представляли в Україні і на кого працювали.

10. І наостанок, на мою думку, ті, хто ходив на ці телеканали, а зараз схвалює і підтримує припинення їх мовлення в Україні, також не мають ні честі, ні гідності.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!