Блог

Бала Віталій: Про "катастрофу" в Україні без Зеленського

Все буде Україна!

0

comments7486

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




З великим здивуванням прочитав те, що керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович наговорив про майбутнє України без Володимира Зеленського.
Насправді, такі публічні заяви є квінтесенцією всіх потуг ОПУ зробити тільки одного "героя" у війні.
Створеня єдиного телемарафону, де головним меседжом є визначна роль президентата його фоісу у веденні війни, а ЗСУ, Генштаб десь там, щось роблять, що їм вказує ОПУ.
Піар-поїздки ніби на фронт, що не зовсім так, також слугують створенню образа єдиного, незамінного рятівника країни.
Це виглядало б смішно, якби не страшна війна з великими жертвами, руйнацією та трагедією для українського народу.
Саме український народ і є рятівником України. 
І саме ЗСУ на чолі з Генштабом ведуть війну а не телевізійні голови з офісу президента.
Але, повернмося до сентенцій Олексія Антиповича.
На його думку, згідно рейтингів довіри, після Зеленського порожнеча.
По-перше, проведення соціології під час війни і оприлюднення результатів, які точно не є коректними, може слугувати тільки замовникам таких досліджень. Тобто, нам намагаються навязати протягом всього цього часу думку про єдиного і незамінного рятівника України, який не втік. 
Але, тоді всі, хто не втік, виходит також герої.)
По-друге, апріорі не може бути в Україні порожнечі без Зеленського, бо Україна була до нього і буде після нього. А всім хочу нагадати різке падіння рейтингу Зеленського і Слуг народу напередодні війні за їхні великі "заслуги". І, на жаль, їхня поведінка і діяльність зовсім не змінилась, а навіть стала ще гіршою, просто фокус уваги і дії народу зосереджені зараз на всьому, що наближає Перемогу України.
По-третє, тому, після Перемоги, всі нагадають і згадають заслуги Зеленського і ОПУ у підготовці до війни, згадають корупцію під час війни, а фактично мародерство, призначення агентів ФСБ на керівні посади, зокрема у СБУ, а таких напевно ще хватає в інших державних установах.
По-четверте, все це говорить про підготовку до виборів, що на мою думку, зараз точно не на часі, як люблять говорити представники чинної влади, коли владу критикують за корупцію і антинародні дії та рішення. Тут достатньо згадати видатного "патріота" гетьманцева, який при підтримці ОПУ знищує український бізнес.
По-п'яте, вислів Антиповича, що вже зараз потрібного готувати наступника, виглядає не просто недоречним, але й насторожує. Так, на росії і на білорусі саме у такий спосіб намагаються передати владу і говорять про наступників. Але, в Україні такого точно не було і не буде, тому не варто робити спроби навязати думку, що якщо Зеленськвий не буде балотуватись, то достатньо йому назвати якесь прізвище і всі побіжать його обирати. Хоча, розмови про електронне голосування через Дію, можливо і має "дати" потрібний результат, на думку "сценаристів" з ОПУ.
У будь-якому випадку, тенденції, меседжі, які озвучуються з ОПУ, близкими до ОПУ людьми, демонструють намагання "будувати" в Україні режим, який копіює управління, яке процвітає на росії.
Фантазерам з ОПУ хочу сказати і їм варто з цим змиритись, що Перемога буде заслугою всього українського народу, а не купки людей з вулиці Банкової, які у цьому намагаються переконати той же український народ на своєму єдиному телемарафоні.
Одним словом, "марафоністи", які чомусь вирішили стати "спринтерами", щоб позаду них нікого не було.)



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!