Блог

Бала Віталій: Тріумфальна п'ятірка

Дмитро Разумков увійшов до п'ятірки президентського рейтингу

0

comments7788

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




                                                       Тріумфальна п’ятірка

             (Про політиків, які мають найбільшу підтримку у президентському рейтингу)

Про що говорили політики і що говорили про них на цьому тижні.

На цьому тижні  було оприлюднено нові результати  соціологічного опитування Центру Разумкова щодо президентського рейтингу. Опитування було проведене 14-20 жовтня методом інтерв’ю "обличчям до обличчя".  Вперше за останні місяці змінилось п’яте місце у президентському рейтингу, яке тривалий час посідав Ігор Смєшко. Згідно цього опитування на п’ятому місці Дмитро Разумков.

Володимир Зеленський 

Згідно результатів соціологічного опитування за Зеленського готові проголосувати серед всіх 16,6% і 25,7% серед тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах. Падіння рейтингу Зеленського пов’язане з невідповідністю заяв і обіцянок реальним діям. На цьому тижня Зеленський особисто брав участь у виборчій кампанії на довиборах до Верховної Ради, публічно підтримуючи і агітуючи за кандидатів від Слуги народу, бо рейтинг партій ще нижчий. Зеленський і надалі пропагує «Велике будівництво», яке асоціюється у суспільстві з великою корупцією, про яку вже писали навіть іноземні ЗМІ. Питання офшорів, тарифів, Ковід-19 вже не виходить у офісу президента перекинути на інших і саме Зеленський в очах народу несе відповідальність за ситуацію у країні.

Петро Порошенко

Петра Порошенка підтримує 9,2% серед усіх, та 14% серед тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах. На цьому тижні Петро Порошенко не був достатньо активним про що могли б писати і говорити ЗМІ. Хоча лояльні ЗМІ до Порошенка інформували про незаконне стеження за ним.

Юрій Бойко

Юрія Бойка  готові підтримати 7,4% серед усіх, та 11,7% серед тих, хто визначився. Бойко звинуватив чинну владу у провалі підготовки до нової хвилі пандемії коронавірусу і вимагає звіту міністра охорони здоров’я. Крім того, на цьому тижні він заявив про необхідність прямих перемовин з російською компанією «Газпром» про закупку та транзит газу.

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко має підтримку 7,1% серед усіх, та 10,1% серед тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах. Юлія Тимошенко закликала до негайного засідання РНБО України стосовно ситуації з Ковід-19 у країні та запропонували перші кроки, які необхідно зробити. Також на засіданні погоджувальної ради  Юлія Тимошенко запропонувала план негайних дій в енергетиці, який передбачає запровадження надзвичайного стану в енергетиці. 

Дмитро Разумков

Дмитро Разумков вперше увійшов до «Тріумфальної п’ятірки» з підтримкою у 5,7% серед усіх, та 8,8% серед тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах. Протягом цього тижня найбільше говорили і писали ЗМІ про Дмитра Разумкова. А його поява у п’ятірці президентського рейтингу, за результатами останнього соціологічного опитування, дає йому можливість стати серйозним політичним гравцем.

На цьому тижні «Тріумфальна п’ятірка» виглядає наступним чином:

  1. Дмитро Разумков
  2. Юлія Тимошенко
  3. Юрій Бойко
  4. Петро Порошенко
  5. Володимир Зеленський

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!