Блог

Ігор Чаленко: В петербурзі на "міжнародному" економічному форумі роль путіна можливо гратиме його двійник

Днями в Обозі з посиланням на дані розвідки оприлюднили деталі щодо історії важкої хвороби російського диктатора.

0

comments28093

Ігор Чаленко

Політолог

Голова Центру аналізу та стратегій

Днями в Обозі з посиланням на дані розвідки оприлюднили деталі щодо історії важкої хвороби російського диктатора. Він, за наявною інформацією, знаходиться в стані деструктивної коми та не здатен самостійно пересуватися. Але сьогодні вже другий день найбільш значущої для Росії події - Пітерського міжнародного економічного форуму, і є обґрунтоване припущення, що в росії знову використають давно в них робочу технологію з двійником.

 

Хоча за попередніми планами сьогодні мав би бути день головного тріумфу путіна - фактично оголошення "Нового світового порядку", коли разом з переможеною Україною словам диктатора мала аплодувати прогресивна світова громадськість та керівники провідних держав і корпорацій. Але сталося не так як гадалося: на форму довелося запрошувати навіть заборонений в росії є Талібан і своїх маріонеток з т.зв. лднр, а сам путін навіть не зможе побачити як його роль грає двійник.

 

Оголосити себе переможцем війні не виходить, диктувати умови заходу - також, санкції натомість досягли небачених в історії масштабів. Ба більше, сьогодні в ненависну Україну прибули лідери чотирьох європейських держав, що автоматично робить рівень представництва перемовин в Києві вищим за пітерський міжнародний економічний форум.

 

А оточення тим часом прораховує ризики та варіанти операції "Транзит". Бо деструктивна кома - це стан, коли шанси вижити невисокі. Симптоми сильно залежать від характеру ураження, проте в будь-якому варіанті хворий втрачає частину основних рефлексів, відбуваються значні зміни в роботі важливих органів.  Як пишуть в ЗМІ, наразі президент росії в реанімації й у нього проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, організм не реагує на біль. Життєдіяльність підтримується за допомогою систем штучного життєзабезпечення.

 

Тому сьогодні ми всі слухатимемо не зміст виступів, а спостерігатимемо за тим, хто буде оголошений як володимир путін, за рухами, жестами, мімікою цієї людини. Його виступ запланований на п'ятницю, 17 червня. для більшого комфорту модеруватиме засідання головний редактор RT Маргарита Сімоньян.  

 

Як вже зазначив дмітрій пєсков, цьогоріч путін не проводитиме зустріч із головами закордонних компаній. При цьому він додав, що не відкидається можливість окремих зустрічей з бізнесменами на полях форуму. Ну там, перемовини з "Афганістан мак технолоджіс", напевно)

 

Я думаю, що форум, дуже ймовірно, буде використано для непублічних перемовин про майбутнє росії після путіна. Але в таких перемовинах має брати участь Україна, і відбуватися вони повинні не на території росії.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!