Главная Новости Досуг Білик оскаженіла від питання Каті Осадчої та напала на ведучу
commentss НОВОСТИ Все новости

Білик оскаженіла від питання Каті Осадчої та напала на ведучу

15 февраля 2010, 00:00
Поделитесь публикацией:
Білик оскаженіла від питання Каті Осадчої та напала на ведучу

Співачка була не в дусі на вечірці в OK-bar.

Влада Литовченко зібрала знаменитих друзів на благодійний аукціон, на якому представила футболки з її спільної колекції з Айною Гассе. Звісно ж, українські знаменитості не пропустили нагоди добре провести час і допомогти дітям.

На вечірку-аукціон завітала й Ірина Білик разом із чоловіком. Співачка була не зовсім здорова, й практично не давала інтерв`ю. Ірина весь вечір ходила з чашкою гарячого чаю, мабуть, жахлива київська погода все-таки вплинула на здоров`я співачки. Все ж Ірина погодилася відповісти на одне запитання Каті Осадчої, але, мабуть, журналістська хватка ведучої не дала Каті закінчити інтерв`ю на першій хвилині. Вона спробувала поставити ще одне запитання, але воно обернулося для Осадчої скандалом. Ірина різко відштовхнула мікрофон телеведучої, через що він упав. До речі, така техніка коштує близько $1,5 тис. Розбурхало ж нерви співачки запитання про гонорар, який отримала Білик за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко.

Після цього інциденту Білик поспішно залишила заклад, так що на аукціоні вона не була присутня. Зате інші зірки із задоволенням придбали собі кілька обновок.

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!