Главная Новости Досуг "НеАнгел" Слава відмовилася від сексу
commentss НОВОСТИ Все новости

"НеАнгел" Слава відмовилася від сексу

16 марта 2010, 13:52
Поделитесь публикацией:
"НеАнгел" Слава відмовилася від сексу

Рудоволоса учасниця дуету "НеАнгели" Слава окрім зовнішніх змін, вирішила поміняти дещо й у своєму ліжку.

Підопічна Юри Нікітіна розповіла, чому відмовилася від сексу, яка "хрєнь" заважає жити та про презервативи з крильцями.

"Зараз у мене взагалі немає сексу! Я сказала сексу — ні!", — заявила Слава.



Мовляв, інтимні ігри — це індивідуальне поняття і багато чого залежить від настрою. Та й співачка каже, що час від часу перенасичувалася сексом.

"Знаєте, як кажуть, "у дружини болить голова", мені добре знайомі такі напади. Іноді сексу було дуже багато, часом взагалі було відсутнє бажання. У такі моменти мій коханий чоловік геть-чисто відмовлявся розуміти суть наших фізіологічних відмінностей", — додала вона.

"Головне, щоб секс не переходив у розряд якихось збочених форм. Коли все розумно і за обопільним бажанням, заборон бути не може", — зауважила половина "НеАнгелів".

Взагалі у рудоволосої артистки секс асоціюється з "почуттями, стосунками, романтикою та подарунками".

А от моду на інтимні стосунки для "галочки" Слава вважає прерогативою німфоманок або чоловіків, у яких дуже занижена самооцінка.

"Секс для "галочки" мені не властивий, з огляду на специфіку моєї професії. Мені абсолютно не потрібно, щоб якісь мужики ставили "галочки" під моїм ім`ям", — спробувала переконати у своїй щирості співачка.

Та й на сексуальні компліменти рудоволоса артистка каже, що більше не реагує: "Я настільки часто чую ці компліменти, що просто вже не надаю цьому значення. Давно не реагую на сексуальні висловлювання, може, "зажрались".

"Не знаю, чому, може, це якось пов`язано з першими літерами мого прізвища. Кузя — це моє, рідне, не вульгарне і дуже комфортне ім`я. Я називаю так коханого чоловіка, а він, у свою чергу, мене", — додала вона.

І хоча співачка з легкістю говорить про своє інтимне життя журналістам, подружкам же про найсокровенніше воліє не казати. Принаймні зараз.

"Як правило, дівчата знаходять один одного, коли з`являються якісь проблеми. Коли з особистим життям усе гаразд, більшість подруг не може зрозуміти, як це так. У підсумку, починаються ревниві стосунки, тому я намагаюся не говорити зайвого. Ревнощі, заздрість і всяка інша хрєнь дуже заважають жити", — пояснила підопічна Нікітіна.

Та, судячи зі слів Слави, наразі вона самотня: "Це зміни, змішані з абсолютною відсутністю любові. Хоча зміни — це завжди добре, завжди щось закінчується і щось починається. Головне, вчасно включити мізки й усвідомити свої помилки. Якщо бути точніше, у мене підвішений стан".

Ну а поки у співачки штиль в особистому житті, усю свою фантазію вона спрямувала на створення нижньої білизни. Зокрема, трусики від "НеАнгелів" можна буде впізнати за логотипом у вигляді презерватива з крилами ангела і написом "Ангел охоронець".

"Коли я одна, сплю в піжамі, причому з якимись ведмежатами, різними звірятами. З коханим — навіщо мені піжами, навіщо взагалі білизну!? Чим менше одягу, тим швидше процес!".

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!