Главная Новости Досуг Футбол за вихідні, Чемпіонат Франції: "Марсель" наближається до першого чемпіонства з 1993 року
commentss НОВОСТИ Все новости

Футбол за вихідні, Чемпіонат Франції: "Марсель" наближається до першого чемпіонства з 1993 року

12 апреля 2010, 09:11
Поделитесь публикацией:
Футбол за вихідні, Чемпіонат Франції: "Марсель" наближається до першого чемпіонства з 1993 року

Марсельський "Олімпік", схоже, набрав чемпіонську ходу. Після перемоги в попередньому турі над "Сошо" (3:0), підопічні Дідьє Дешама порадували своїх прихильників черговою гольовою феєрією — цього разу в матчі проти "Ніцци" — 4:1. Четверта поспіль перемога та 10-матчева безпрограшна серія наближають команду до першого з 1993 року титулу.

Початок розгрому гостей під завісу першого тайму поклав Бакарі Коне. По перерві Стефан Мбіа подвоїв рахунок, а наприкінці поєдинку Матьє Вальбуена та Сулейман Діавара довели його до 4:0. Гол престижу на останній хвилині основного часу забив Фае.

Завдяки виїзній перемозі над "Нансі" — 1:0, "Осер" зберіг двоочкове відставання від лідера. Виграш приніс команді на 88-й хвилині Даніел Нікулае.

"Ліон" відпустив вперед "Олімпік" і "Осер", не зумівши вдома переграти "Лілль", який наразі йде шостим. На 62-й хвилині П`єрр-Ален Фро вивів гостей уперед потужним ударом із-за меж штрафного майданчика. На 70-й хвилині "Лілль" залишився вдесятьох після вилучення Рікарду Кошти і вже невдовзі Кріс ударом головою зрівняв рахунок. Однак "леви" також не дійшли до фінального свистка без втрат, позаяк за дев`ять хвилин до кінця Максим Гоналон побачив перед собою червону картку.

За матеріалами: "Uefa.com"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!