Главная Новости Досуг Фабриканта Шурінса підозрюють у нетрадиційній орієнтації (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Фабриканта Шурінса підозрюють у нетрадиційній орієнтації (ФОТО)

14 апреля 2010, 01:02
Поделитесь публикацией:
Фабриканта Шурінса підозрюють у нетрадиційній орієнтації (ФОТО)

Стас Шурінс, 19-річний кандидат на участь у міжнародному конкурсі "Нова хвиля", після розриву зі своєю українською дівчиною Ерікою залишився зовсім самотнім. Але чи так це насправді? Адже Стаса вже давним-давно підозрюють у гомосексуалізмі, який він навчився ретельно приховувати.

І все ж Glamurchik`у вдалося знайти фотографії, які наштовхують шанувальників на досить неоднозначні думки з приводу його сексуальних уподобань. За однією версією, ще до того, як Стас став зіркою в Україні, в Латвії в нього нібито була дівчина на ім`я Юля, з якою він розійшовся через брюнетку із Західної України Еріку. А невідомий молодий чоловік – всього лише двоюрідний брат Шурінса.

За іншою версією, всі дівчата Стаса Шурінса не більше ніж вигадка і прикриття, а насправді артист уже давно зустрічається з якимось Геннадієм Мейджинсом. Більше того, одного разу цей хлопець навіть відвідував Шурінса у Пущі-Водиці.

Нам удалося знайти фотографії друга Шурінса "Вконтакті" — на своїй сторінці Геннадій не соромиться викладати досить-таки відверті кадри.






Чи правда, що Стас Шурінс гей, знає лише сам виконавець, проте його фанаткам варто задуматися про любов до свого кумира.

Фото: З особистого архіву артиста

Автор: Вікторія Єгорова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!