Главная Новости Досуг Зірка «Бідної Насті» офіційно розлучилась
commentss НОВОСТИ Все новости

Зірка «Бідної Насті» офіційно розлучилась

21 апреля 2010, 09:16
Поделитесь публикацией:
Зірка «Бідної Насті» офіційно розлучилась

Російська акторка Марина Олександрова офіційно розлучилася зі своїм чоловіком та колегою Іваном Стєбуновим. Зірковий шлюб не протримався й двох років, пишуть "Дни.ру".

У театрі "Современник", де працює колишнє подружжя, розповідають, що їхні сварки розпочалися ще задовго до розлучення, тож багато хто навіть думав, що вони розсталися багато місяців тому.

Саме у цьому театрі пара колись і познайомилася. Стєбунов та Александрова разом грали у спектаклі "Горе від розуму" та "Антоній і Клеопатра". Тепер та ж сцена лишається єдиним місцем де вже колишнім чоловікові та дружині доводиться спілкуватися одне з одним.

Серед ймовірних причин негараздів у акторській родині називають як зловживання Івана алкоголем, так і наявність в Марини заможного залицяльника.

Сама ж Александрова відмовляється давати будь-які коментарі з приводу свого розлучення.

Нагадаємо, чутки про те, що Іван із гучним скандалом полишив сімейне гніздечко та переїхав у окрему квартиру, почали ходити ще у лютому.

Проте Марина відчайдушно тримала оборону, розповідала, буцімто в неї з Іваном усе добре й навіть натякала, що невдовзі збирається подарувати коханому дитину.

Фото "Моя газета"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!