Главная Новости Досуг Чи з`явиться Борис Апрель у «Суперфіналі» – досі невідомо
commentss НОВОСТИ Все новости

Чи з`явиться Борис Апрель у «Суперфіналі» – досі невідомо

8 мая 2010, 09:45
Поделитесь публикацией:
Чи з`явиться Борис Апрель у «Суперфіналі» – досі невідомо

Як стало відомо Glamurchik`у, місцезнаходження співака до цих пір невідомо.

Борис Апрель, неординарний артист так і ніде і не з`являється. У близькому оточенні "зоряного воїна" повідомили, що його не бачили майже місяць, а в останній раз він виходив на зв`язок по телефону два тижні тому.

- Телефонна розмова тривала не більше хвилини. Я намагалася з`ясувати, де він зараз перебуває, але Боря сказав тільки, що заплутався і хоче знайти себе. До і після цієї розмови всі спроби з ним зв`язатися були безрезультатними, його телефон увесь час вимкнений — Я дуже переживаю за Борю, так як перед зникненням він був сам не свій, нічого не їв і відмовлявся виходити з квартири. А діагноз "анорексія" йому поставили ще до проекту "Фабрика. Суперфінал ". Він міг втратити свідомість в якомусь лісі або горах і потребувати допомоги, — розповіла Юля, близька подруга виконавця.

Нагадаємо, близько місяця тому Glamurchik повідомляв про те, що після вильоту з проекту "Фабрика. Суперфінал" Борис Апрель перестав з`являтися в офісі TALANT Group. Продюсери молодого виконавця офіційно підтвердили цю інформацію і запевнили, що його місцезнаходження стане відомо в найближчі дні. Але після двох тижнів, нової інформації так і не з`явилося. Втім, продюсерам точно не вигідно коментувати таке своє безсилля.

Особливої гостроти зникнення додає ймовірність перемоги квітня у фіналі "Фабрики. Суперфінал ", куди його активно повертають глядачі за допомогою голосування, в якому він зараз лідирує зі значним відривом.

Хто ж буде співати замість нього? Або це все банальний піар і Апрель з`явитися перед самим фіналом?

Автор: Eva Star

По материалам: Glamurchik.tochka.ne



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!