Главная Новости Политика Сором’язливе мовчання Юлії Тимошенко
commentss НОВОСТИ Все новости

Сором’язливе мовчання Юлії Тимошенко

15 августа 2007, 16:35
Поделитесь публикацией:
Сором’язливе мовчання Юлії Тимошенко

Тимошенко дещо пообіцяла "proUA". Однак слова не дотримала. Ну що ж, не ми перші, не ми – останні….

11 липня Юлія Тимошенко натякнула нам, що вирішила нас обманути. А 5 серпня дотримала свого слова. І це – єдина радісна новина .

Виглядав цей процес приблизно так:

11 липня трапилась чергова прес-конференція лідерки БЮТ Юлії Тимошенко. Журналістів зібрали для того, аби покритикувати уряд, зокрема, Януковича за призупинення соціальних виплат. Ми нестандартно вирішили запитати дещо про інше. А саме: чи дійсно у виборчих списках БЮТ під номером 79 є громадянин України Антон Яценко. І чи це саме той Яценко, який творив Тендерну палату України?

Правильну відповідь ми, зрозуміло, знали. Однак, справді хотілося, щоб цю відповідь вимовили вуста Юлії Володимирівни. Бо Тендерну палату, як і кожен свідомий громадянин України, ми любимо. Антона Яценка – теж.

Прямої відповіді Тимошенко вирішила не давати. Натомість лідерка БЮТ порадила не бігти поперед возу і дочекатись затвердження списку на міжпартійному з’їзді: "2 серпня відбудеться з’їзд, тоді і будуть оголошені резюме всіх членів списку".

"Про кожного – це навіть краще, ніж про одного Яценка", — подумала представниця proUA, а відтак справді вирішила дочекатися з’їзду. Він, як відомо, відбувся 5 серпня. Проте обіцяного оприлюднення біографій не сталося. Ні 6-го, ні 7-го, ні 15-го. Тай, либонь, уже й не станеться.

Залишається нам втішатись тим, що Юлія Тимошенко обіцяла журналістам колись. Для прикладу: "Ми зробимо систему фінансово-організаційної незалежності ЗМІ. Але одночасно, надаючи журналістам право будувати чесне інформаційне поле, ми побудуємо хорошу систему відповідальності за кожне неправдиве слово!".

Ну що ж, до відповідальності ми готові ( як казав Остап Бендер: "Всі ходи записані"). Єдине, що бентежить: коли ж ми сядемо з політиками на одному "чесному інформаційному полі"?..



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!