Главная Новости Политика Часом країні потрібні допити
commentss НОВОСТИ Все новости

Часом країні потрібні допити

27 сентября 2007, 17:29
Поделитесь публикацией:
Часом країні потрібні допити

Сюжет СТБ про 50 грн. "від Литвина" остаточно довів, що прокуратуру, СБУ і міліцію можна поступово розганяти.

Те, що СБУ відкрило на вибори 30 "гарячих ліній", те що і міліція, і прокуратура дали руки навідріз, що фальсифікацій не буде – виявились "Фата морганою" (М.Коцюбинський (с)).

Останнім цвяхом в домовину надії став блискучий кількахвилинний сюжет СТБ стосовно майбутнього підкупу виборців.

Нагадаємо, що 24-го вересня СТБ оприлюднив сюжет, у якому "пересічні українці" Голосіївського району столиці вибудувались в чергу, аби отримати по 50 грн. від блоку Литвина (так принаймні стверджували під "сховану камеру" самі пошукувачі) і сподівались отримати таку ж суму після виборів.

Надто довго описувати сюжет не будемо. Він достатньо відомий. Хто ж немає часу його розшукувати в Мережі, той може ознайомитись з ним просто тут.

"proUA" зацікавився не Литвином, і не Зарубінським ( який пообіцяв на когось подати в суд). Найбільше нас зацікавили правоохоронці.

Будь-якому молодшому прокуророві з 1-го курсу відомо, що оприлюднення в ЗМІ кримінальних фактів може бути приводом до відкриття справи.

Відтак прокурорська, міліцейська чи СБУ-шна слава лежить у них під ногами вже третій день. Роботи до того години на дві: приміщення відоме, обличчя зафіксовані, аудіо – прописане. Далі би мало піти як по маслу: "Де ви перебували 24-го вересня о 12.-ій годині?.... і т.д"… Пенсіонери – люди боязливі. І говіркі.

Ми передзвонили до наших колег із СТБ. Одна з авторок сюжету – Маргарита Ситник ( відома у тому числі сюжетом про п.Калашникова) — повідомила нас, що з приводу сюжету їх ніхто не турбував.

"Правду кажучи, ми чекали реакції з боку правоохоронних органів, однак її так і не сталось. Наш кореспондент звернувся до заступника міністра МВС п.Корнієнка, однак його відповідь була занадто розпливчаста: слідчі дії за мотивами підкупу виборців ведуться. Однак стосовно яких партій п.Корнієнко не сказав.

Додам також, що на Інтернет-форумах журналістів СТБ звинувачували у тому, що вони, ніби-то, хочуть "добити Литвина". Хотілося би зауважити: ми оприлюднили ті факти, якими володіли. Якщо у нашому розпорядженні виявиться ще якась інформація про підкуп виборців, ми негайно ознайомимо з нею телеглядачів".

Ну що ж. Як писав Цицерон – "стосовно цієї теми – достатньо". Панове СБУ,Генпрокуратура і МВС, закривайте Ваші гарячі лінії. Ми вже й так усвідомили, що "коні будуть не винні" (М.Коцюбинський (с)).

P.S. Людям, які взяли гроші. За Литвина можете не голосувати. Зарубінський сказав, що усе це зробили їхні вороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!