Главная Новости Политика Создана межведомственная группа Украины в Виртуальном Центре ГУАМ по борьбе с терроризмом
commentss НОВОСТИ Все новости

Создана межведомственная группа Украины в Виртуальном Центре ГУАМ по борьбе с терроризмом

9 декабря 2005, 19:16
Поделитесь публикацией:
Создана межведомственная группа Украины в Виртуальном Центре ГУАМ по борьбе с терроризмом

Президент Украины Виктор Ющенко подписал распоряжение № 1274/2005-рп “О Межведомственной группе Украины в Виртуальном Центре ГУАМ по борьбе с терроризмом, организованной преступностью, распространением наркотиков и другими опасными видами преступлений”. Об этом сообщили "proUA" в пресс-службе Президента.

Публикуем текст распоряжения.

З метою забезпечення виконання положень Угоди про створення Віртуального Центру ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів і Міждержавної Інформаційно-Аналітичної Системи (МІАС) ГУАМ, підписаної в м. Ялті 4 липня 2003 року і затвердженої Указом Президента України від 1 квітня 2004 року № 386, та документів з питань створення та забезпечення діяльності Віртуального Центру ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів і Міждержавної Інформаційно-Аналітичної Системи (МІАС) ГУАМ, затверджених Рішенням Ради Міністрів закордонних справ держав-членів ГУАМ, прийнятим 28 червня 2004 року в м. Стамбулі:

1. Утворити Міжвідомчу групу України у Віртуальному Центрі ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів (далі – Міжвідомча група).

2. Покласти на Міжвідомчу групу забезпечення ефективної участі України у функціонуванні Віртуального Центру ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів, Міждержавної Інформаційно-Аналітичної Системи (МІАС) ГУАМ.

3. Затвердити персональний склад Міжвідомчої групи України у Віртуальному Центрі ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів (додається).

4. Покласти організаційне, інформаційне та інші види забезпечення роботи Міжвідомчої групи на Службу безпеки України.

5. Голові Міжвідомчої групи подати у тримісячний строк проект Положення про Міжвідомчу групу у Віртуальному Центрі ГУАМ по боротьбі з тероризмом, організованою злочинністю, розповсюдженням наркотиків та іншими небезпечними видами злочинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!