Главная Новости Политика Партия регионов заявляет, что власть Днепропетровщины не желает допускать ее к выборам
commentss НОВОСТИ Все новости

Партия регионов заявляет, что власть Днепропетровщины не желает допускать ее к выборам

18 марта 2006, 18:05
Поделитесь публикацией:
Партия регионов заявляет, что власть Днепропетровщины не желает допускать ее к выборам

Политсовет Партии регионов заявляет, что власть Днепропетровщины делает все для того, чтобы не допустить партию к выборам. Об этом идет речь в заявлении политсовета, которое есть в распоряжении "proUA".

Текст заявления подаем полностью:

Заява Політради Партії регіонів з приводу дій місцевої влади Дніпропетровщини не допустити до виборів найпопулярнішу в Україні опозиційну силу

Налякана високими рейтингами Партії регіонів і безпрецедентною підтримкою, яку наша політична сила має серед народу, оранжева влада не гребує жодними способами, щоб тиснути на опозицію і всіляко обмежувати її можливості перемогти на парламентських виборах. Для цього влада широко застосовує "заказуху" не лише в засобах масової інформації, а і в правоохоронних органах, у судах. Так, наприклад, Кіровський районний суд Дніпропетровська кваліфікував як підкуп виборців звичайне поздоровлення з Восьмим березням жінок чоловіками з місцевого осередку Партії регіонів. У той же час жоден суд і жоден правозахисник не звернув увагу на те, що партія влади тотально по всій Україні розсилала дорогі поздоровлення жінкам, використовуючи адмінресурс, який дав можливість доступу до особових даних громадян України, дав можливість використання державних засобів зв’язку і таке інше. Скромні ж привітання від місцевого осередку Партії регіонів жінкам Дніпропетровська було кваліфіковано судом як підкуп виборців. Така ухвала суду є приводом для клопотання перед територіальною виборчою комісією про зняття Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів з виборчих перегонів.

Саме цей привід і був потрібен місцевій обласній владі, яка добре знає, що не може виконати замовлення центру і не зможе забезпечити потрібного оранжевій команді результату виборів у Дніпропетровську. Оскільки більшість мешканців області – переконані прихильники Партії регіонів.

Політрада Партії регіонів категорично протестує проти утисків наших місцевих осередків, проти спроб влади не допустити волевиявлення громадян, проти намагань перешкодити проведенню чесних і прозорих виборів.

Заявляємо, що ми не дозволимо порушувати демократичні принципи та засади, що ми будемо всілякими способами аж до проведення рішучих масових акцій протестувати проти утисків опозиції.

Звертаємося до світового співтовариства, міжнародних правозахисних організацій, спостерігачів стати на захист людських прав і свобод в Україні і допомогти в проведенні справедливих парламентських виборів у нашій державі.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!