Блог

Alexander V. Kurban: АНТИРОСІЙСЬКИЙ ПЕРФОРМАНС В КРАЇНАХ ЄС

Підтримка України сьогодні стала головним політичним трендом в цивілізованих країнах Заходу. Спектр підтримки - від поставки озброєнь й до протестних акцій.

6

comments9659

Alexander V. Kurban

геополітика, інформаційна безпека, мас-медіа

Експерт з питань медіа, інформаційної безпеки та геополітики 

Європою зараз йде хвиля громадських демонстрацій,  спрямованих щодо викриття нелюдської поведінки російських окупантів на тимчасово захоплених територіях України. В якості прикладу можна навести акції у Талліні та Вільнюсі, де місцеві протестувальники наголошували на неприпустимості практики масових згвалтувань українських жінок та дівчат-підлітків. В інших європейських столицях та окремих містах також шириться практика протестних перформансів, щодо мародерства, розстрілів цивільних та катувань які здійснюють рашисти.

 

https://nv.ua/world/countries/akciya-protiv-iznasilovaniy-v-ukraine-proshla-v-tallinne-foto-50233465.html

 

 

Днями, у польському місті Гданськ, місцеві активісти, зробили «подарунок» місцевому російському консульству. Далі, пряма мова від одного з організаторів:

«У нас є російський ресторан, який ми з друзями закликаємо бойкотувати. Ми зробили посилку від імені цього ресторану в консульство РФ. В посилку положили коробочки з кров'ю і на кожній написи: "Буча", "Ірпень" та ін. Також поклали туди дитячі іграшки і все це залили кров'ю (тварин). І відправили в консульство.

 

 

Що там відбувалося в консульстві, коли поштар приніс, невідомо. Але справа в самому факті, навіть якщо не взяли, то пошта відпарвить назад в російський ресторан».

 

 

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!