Блог

Юлія Ярмаркіна: Допомога ЗСУ та гранти на навчання дітей з Бахмуту: Благодійний аукціон «Відродимо націю»

24.09 в ресторанному комплексі  «AVALON» у Києві пройшов закритий благодійний аукціон на підтримку ЗСУ та дітей впо із Бахмуту.

0

comments3331

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

 

Захід організували Благодійний фонд " Ми сильні. Україна разом " - Роман Краснобаєв та  Центр інноваційного розвитку «MRIYA EDUCATION» -LANA TIGRANA, також долучилася  голова благодійного фонду «Ми Бахмут»- Костіна Роза.

Було зібрано кошти на придбання транспортного засобу для 2-го стрілецького батальйону військової частини А1619 Збройних Сил України та придбання 13-ти грантів дітям із Бахмуту, які будуть отримувати якісну освіту в Центрі інноваційного розвитку «MRIYA Education» на безкоштовній основі.

Даний захід також підтримали своїм підписом на лотах: Головокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та начальник ГУР МО Кирило Буданов, а також зірки українського шоу- бізнесу: Олег Скрипка, Христина Шишпор,Татьяна Савіцька, і відомі спортсмени - Олександр Усик, Жан Беленюк, Парвіз Насібов, футбольна команда "Динамо" Київ, Едмар Галовський де Лесарда. Більшість виставлених лотів було продано.

Ініціативу надання грантів було підтримано ЗСУ в обличчі Андрія Сіромахи та 3-тьої окремої штурмової бригади, яка також підготувала лоти для допомоги  своїм  побратимам та діток ВПО.

Партнерами заходу також стали: 46 Parallel Wine Group пекарнею», Три Пироги"  та Стильне радіо Перець FM.

Головним хедлайнером вечора стала  співачка Софія Нерсесян. На сцені також виступали : Валерія Славська та Юрій Сіромашенко. Ведучою вечора була Ольга Вороніна.

Організатори  зазначають, що це вже не перша організована допомога  командою саме в такому складі для ЗСУ та дітей впо із різних областей України. Також дякують всім, хто брав участь в цій добрій справі та не зважаючи на тяжкі обставини, тримає міцно наш тил. Вкотре всі впевнились в непереможності нашого народу. Єднаємось заради Перемоги. Слава Україні!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!