Блог

Юлія Ярмаркіна: Український фітнес-тренер випустив пісню про любовний трикутник

У своїй творчості MAKS SPASOV не боїться сміливих експериментів та говорити вголос про те, про що говорити не прийнято.

0

comments4639

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Макс з дитинства мріяв займатись творчістю, проте консервативні батьки не давали йому такої можливості. Вони хотіли для дитини більш стабільної професії. Але хлопець все одно займався музикою самостійно, після чого почав працювати в театрі. Деякий час артист виступав в Китаї, після чого зрозумів, що це не його.

— Я зрозумів, що я — не “ресторанний співак”, мені зовсім не імпонує розважати каверами на світові хіти публіку, яка через декілька днів забуде, хто я такий. Мені хочеться ділитися своєю творчістю і тим, що у мене на душі, хочу, щоб людям були цікаві саме мої власні думки і переживання, — коментує артист.



Навіть, здавалося б, свою зовсім не творчу професію фітнес-тренера артист перетворив на маленьке шоу.

— На тренуваннях я завжди співаю, усі мої клієнти стверджують, що кожне тренування – це цілий міні-концерт, — сміється він.

Новий трек артиста “PROSHU” — пісня про любовний трикутник.

— Цей трек про те, як всередині головного героя холодний розум бореться із серцем. Він про ті ситуації, коли ми закохані в одну людину, а прокидаємось в ліжку з іншою. Про пристрасть заборонених стосунків, про секс з тим, з ким ти не маєш права ним займатись, — розповідає артист.


Спеціально для зйомок відео на пісню “PROSHU” артист відрізав своє довге волосся, тому що режисер бачив ліричного героя в іншому образі.

— Для творчості я готовий на будь-які експерименти — поголитись хоч налисо, набити татуювання, стрибнути с парашутом чи навчитись ганяти на байку, — стверджує артист. — І в майбутньому я планую дивувати своїх слухачів!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!