Блог

Бала Віталій: Головна подія

рашистам нічого не світить, хоча вони і намагаються позбавити українців світла

0

comments5635

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Цього тижня російські ракетні обстріли призвели до проблем в енергетиці. Обстріл 23 листопада спричинив масшаьне відключення енергосистеми і навіть вперше були відключені всі діючі атомні станції. 
рашисти цілеспрямовано нищать енергетичну інфраструктуру і навіть визнали, що у такий спосіб хочуть змусити українську владу до переговорів. Про це відкрито заявив прессекретар путіна пєсков.
В Україні відключення електрики стали масовими і за планами, які не розуміють громадяни. Більш того, інколи виникає враження, що там деживуть можновладці світло світить завжди.
Тому, на мою думку, щоб не виникало різних чуток, невдоволення, влада на місцях має спілкуватись з людьми. Для прикладу, показати на місцевому телебаченні, що вони так само сидять без світла і води, як всі інші і закликати громадян згуртуватись, допомагати іншим, не сіяти паніки та невдоволення, бо саме на це і розраховують рашисти.
Умови, в яких знаходяться наші захисники на фронті не йдуть у жодне порівняння з тимчасовою відсутністю світла, води та тепла.
рашистам нічого не світить, хоча вони і намагаються позбавити україців світла своїми ракетними обстрілами.
Все буде Україна!
 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!