Блог

Юлія Ярмаркіна: Пісня-оберіг для всіх українських захисників: Люсьєна Виyокурова поділилася чуттєвим відео на трек “Повернешся героєм”

Нещодавно молода і талановита українська композиторка, піаністка та волонтерка Люсьєна Винокурова представила нову пісню “Повернешся героєм”.

0

comments1787

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Ідея створити пісню-оберіг та відео до неї з'явилася в артистки, коли її близький друг добровільно став на захист України, лишивши вдома кохану дружину та дитину. 

“Ідея кліпу народилася, коли мій близький друг добровольцем пішов захищати Україну. Удома на нього залишилася чекати вагітна дружина та 10-річний син. Емоції за долю його сім'ї та Антона вилилися у слова та музику. Я хотіла, щоб композиція “Повернешся героєм” стала оберегом для нього та всіх воїнів української армії”, - зі сльозами на очах ділиться співачка. 

“Ти повернешся живим, бо весь світ за тобою! Ти повернешся живим, повернешся Героєм!” Ці рядки – моя Молитва за всіх захисників Батьківщини”, - каже Люсьєна Винокурова. 

Частину музичного відео було відзнято із Галицьким камерним хором “Євшан”. Процес зйомок відбувався в церкві святого Андрія Первозванного у Львові. Іншу частину кадрів було зафільмовано під самим кордоном з Білоруссю. У цих зйомках взяв участь Ігор - воїн ЗСУ, справжній герой, який боронив Бахмут. Сьогодні він перебуває на сторожі північних кордонів України. 

Музична робота Люсьєни Винокурової припаде до серця кожного українця, бо поштовхом до її створення стало саме життя і суворі реалії, в яких зараз знаходиться наша країна. Ці емоції переживає зараз кожний українець. 

Саме тому відео сповнене водночас, і особистісними переживаннями, і почуттями кожного українця.

Композиторка зазначає: “Повернешся героєм” - це моя особиста історія переживання війни. Коли друг пішов добровольцем захищати мій рідний Донбас, а вдома лишалась його вагітна дружина, то емоції фатальності та страху просто заполонили мене. І мені не хотілось вірити в те, що відбувається навколо. А такі історії  зараз в кожній сім'ї - бо в кожного українця або друг, брат, чоловік боронить від загарбника нашу рідну землю. Але я є людиною, яка вірить, що все завжди буде добре,  незалежно від обставин. І до того ж я знаю, яку непереможну силу має щире слово. То я створила пісню-оберег, яка присвячується кожному нашому воїну, кожному Герою! Наші Герої мають знати і відчувати,  що “молиться вдома, чекає вірна і мила”, що вірні друзі завжди поруч і весь світ буде сприяти нашій Перемозі!”

ДИВИТИСЬ:

https://www.youtube.com/watch?si=8BoCjlMac0JaOQRG&v=ZPlz98g2P9k&feature=youtu.be

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!