Блог

Бала Віталій: Про сором, який продовжується

Щоб не виправляти і не визнавати помилки, краще їх не робити

0

comments6561

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Учора, "відома" дипломатка-сексологиня Олеся Ілащук, яка булапризначена угрудні 2022 року Надзвичайним і Повноважним Послом України у Болгарії, розпочала виконання своїх обовязків.
Що тут можна сказати?
Чинна влада, на жаль, не тільки робить великі і шкідливі для України помилки, вон вперто не хоче їх визнавати та виправляти.
Коли практично всі, хто взнав про таке призначення були не просто здивовані а дуже обурені, спроби міністерства закордонних справ України пояснити таке призначення тим, що ніби у сексологині Ілащук є неюбхідна кваліфікація, бо виявляється вона закінчила з відзнакою Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з спеціальності "Країнознавство", виглядали непереконливо і жалюгідно. 
Хоча, можливо сексологиня вивчала саме країну Болгарію?)
А з освітою, насправді є певні питання і сумніви. У вікіпедії написано, що вона закінчила факультет історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за спеціальність "Країнознавство" у 2005 році. У цей самий час там ж написано, що вона була директоркою з міжнародного розвитку та зв'язків із громадськістю компанії Славік-груп інвестмент. То вона навчалась заочно?
У будь-якому випадку, з 2005 року пані Олещук займалася діамантами, позиціонувала себе, як секселогиня, але жодного дня не займалась міжнародними відносинами, не публікувала експетрні матеріали з питань дипломатії.
Хибна кадрова політика чинної влади у різних сферах, про яку вже неодноразово відзначали, у цьому призначенні яскраво продемонструвала, що фахівці цій влади непотрібні, головне, щоб при призначенні люди були чиїмись родичами, друзями чи знайомими і обов'язково прислужували владі, а не служили Україні.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!