Блог

Бала Віталій: Про українську еліту

Де пропали деякі політики?

0

comments14014

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Вже тиждень Україна веде вітчизняну війну проти рашистських загарбників.

І чесно кажучи, я не бачив і не чув позиції відомих політиків. Зовсім випали з інформаційного простору деякі яскраві представники політичної опозиції до чинної влади. Добре, що можна було почути і побачити Олега Ляшка, Володимира Гройсмана, Петра Порошенка та Юлію Тимошенко. А де інші? Невже вони, на відміну від перерахованих політиків, накивали п'ятами з України? Якщо ні, то де ви?

Так само не зрозуміла тиша у лавах так званих олігархів. Всі мовчать, як двієчники на уроці. Але це урок істини, бо йде війна.

А от представники спорту, культури проявили себе, як справжня українська еліта.

Я, неодноразово говорив протягом багатьох років, що одна з головних проблем України є відсутність політичної еліти, на жаль, сьогодні у цьому ще раз пересвідчився. Виявилось, що у нас також відсутня фінансово-політична еліта.

Але, не варто засмучуватись і дуже переживати, тому, що саме під час війни і створюється справжня еліта Україна. Ми бачимо політиків, які ведуть себе гідно, ми бачимо представників середнього бізнесу, які ведуть себе гідно, навіть деякі представники і великого бізнесу, на відміну від "яскравих" політиків та відомих олігархів.

Все буде Україна!

Слава Нації!



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!