Блог

Бала Віталій: Про забезпечення воїнів

Чому самі воїни та волонтери повинні купувати одяг, взуття та спорядження?

0

comments3959

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




 

Про виплати військовим, а точніше скорочення виплат потрібно ще раз нагадати нашим можновладцям, а особливо керівництву міністерства оборони України.
Але, у цьому дописі, я хотів би у черговий раз поцікавитись, де бронежилети, шоломи, берці? 
12 січня, заступниця міністра оборони Гана Маляр на брифінгу зявила, що резерв бронежилетів складає 240 тисяч одиниць, а шоломів - понад 150 тисяч одиниць.
Та й реально всі, хто цікавився і у кого родичі, друзі знайомі на фронті, знають, що крім бронежилетів, не просто бракує одягу, взуття, спорядження, їх катастрофічно не хватає.
Де ж поділася допомога ЗСУ наших західних партнерів, про яку колись так багато писали, а сьогодні, до речі, майже нема інформації. Хоча, в інтернеті можна за гроші знайти все, що і роблять самі воїни та волонтери.
Про яйця, які збиралися купляти кілограмами за 17 гривень та яблока за 51 гривню за кг та інші продукти значно дорожче,ніж у магазинах, вже знають всі. 
А тепер вже реально потрібно розібратись, чому на фронті не хватає одягу, взуття та спорядження. У чому причина? 
Де поділись бронежилети з резерву і чому воїни, їхні родини, волонтери повинні купляти бронежилети, бо навіть ті, які надаються, просто мають жахливу ступень захисту, в інтернеті самі воїни це неодноразово демонстрували.
Погане спорядження, як невідповідний одяг і взуття у зимку, точно не надають додаткового захисту життю і здоров'ю воїнів.
Чому досі міноборони не спромоглося вирішити ці питання?
Так у чому причина?



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!