Блог

Бала Віталій: Про злив плану контрнаступу ЗСУ

Не варто ставитись до ворога легковажно

0

comments7534

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




По-перше, до цього зливу в Україні, виглядає ніби так, ставляться легковажно, заявляючи на офіційному рівні, безапеляційно, що це російська спецоперація і фейк.
Варто нагадати, як напередодні широкомасштабного вторгнення росії 24 лютого, офіційні представники, також безапеляційно заявляли, що цього не буде, фактично сприймаючи таку інформацію про напад, як фейк.
Тому, хочеться сподіватись, що заяви про російську спецоперацію і фейк, у випадку реального зливу, все-таки є дезінформаційною технологогією.
По-друге, якщо російська розвідка таки спромоглася отримати такі матеріали, зараз потрібно подумати, наскільки варто обмежети круг людей, як в Україні, так і за її межами, які можуть знати про реальні плани Генштабу ЗСУ.
І по-третє, в Україні вже тривалий час в інформаційному просторі ведуться розмови, заяви, прогнози, стосовно можливого контрнаступу ЗСУ. Таке інформаційне сміття, коли хто-попало, дозволяє собі коментувати речі до яких не має жодного відношення, точно нічого конструктивно, тим більше, корисного не має. 
В черговий раз повторюсь, що вже давно на часі навести реальний порядок в інформпросторі України стосовно питань щодо ведення війни. Навіть журналістам варто бути більш поміркованими і розуміти, що їхні питання бувають іноді дуже недоречними. Ми жартуємо над пропагандистами на росії, але у нас у телевізійному просторі також вже можна побачити практично кальку з російського телебачення, де також звучвать бравурні заяви про все і про всіх, як приклад, судячи з тих заяв, цього літа українці вже мають відпочивати у Криму і таких заяв, у такому ключі звучить забагато, на жаль.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!