Блог

Гончаренко Юрій : Син патрушева не замінить путіна через наркозалежність ...

Низка ЗМІ протягом останнього місяця написала про те, що існує консенсус щодо того, що наступником путіна (а в російських реаліях це означає спадкоємцем) буде старший син секретаря ради безпеки рф миколи патрушева, міністр сільського господарства дмитро патрушев

0

comments6184

Гончаренко Юрій

Правозахист, медіа, міжнародні стосунки

Співкоординатор Інформаційного центру "Міжмор'я", громадський діяч, експерт з суспільно-політичних питань

Я уважно слідкував за тим, як в ЗМІ з різних джерел надходила інформація про те, що наступником путіна на посаді має стати старший син секретаря радбезу росії та найближчого соратника кремлівського диктатора миколи патрушева, дмитро. Він достатньо молодий і позбавлений всіх тих вад, які мають «кремлівські старці». Тому про це писали і російські джерела, і українські, і Washington Post, що все ж таки певний рівень.

Сьогодні ж з'явилася інформація, що саме патрушев був найбільшим прихильником «остаточного вирішення українського питання», що зараз поставило росію на межу військової поразки. Проте влітку 2021, ймовірно, в кремлі виглядало цілком інакше. Бо навіть західні розвідки в нашу стійкість не особливо вірили.

Але може якраз в цьому і був план — привести росію в той стан, коли путіна доведеться міняти, щоб списати на нього всі поразки. І на «престол» посадити власного сина, який молодий і правитиме довго. Але — несподіванка прийшла з неочікуваного для старого інтригана боку. Потенційного президента росії спіймали на вживанні важких наркотиків, а термінова евакуація на лікування в Китай у вересні цього року зробила тільки гірше: про цю пристрасть дізналися і в Піднебесній. Про це сьогодні написали одразу кілька джерел та експертів.

Отже, «закляті друзі» з різних башт кремля встигли швиденько доповісти путіну про це, паралельно зливши інфу в медіа. І поставивши хрест на бажанні патрушева влаштувати свого сина на найвищу посаду в країні.

З чим я пацаків і вітаю. Чим більше вони гризтимуться — тим краще для України. А наркоман, ще й син головного архітектора повномасштабного вторгнення — нам точно на чолі рф не потрібен. Нам потрібен демонтаж цієї держави та поява кількох національних держав замість імперії. І в цьому сенсі ці новини останніх днів цілком позитивні.

-----------

Раджу всім портал Infolight: — навчальні програми підвищення медіаграмотності, боротьби з фейками та пропагандою.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!