Блог

Юлія Ярмаркіна: Співачка YAGODA презентує експериментальну пісню-маніфест “ШепоТіло” про важливі стосунки в житті людини

Співачка YAGODA презентує експериментальну у своїй творчості пісню “ШепоТіло” , яка була написана за півроку до війни

0

comments2527

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

“Ця пісня просто лежала у мене. Я про неї  згадувала кожен день. І ось прийшов її час. Вона інша, ніж всі до того попередні. Вона особлива тим, що мала вийти в мирний час, а презентуємо ми її зараз”, - розповідає співачка.

“ШепоТіло” - пісня маніфест, про те як потрібно вчасно залишити стосунки, які не мають сенсу, і які руйнують долі двом, або більше людям.

“Це актуальна тема була і до війни є і зараз. Адже люди розходяться, одружуються і розлучаються і під час війни. І стосунки, які приносять лише біль людям - є нездоровими і пісня про те, що треба вміти вчасно зупинитися”, - говорить співачка.

Відео на пісню “ШепоТіло” співачка YAGODA знімала на третьому тижні вагітності, і про це знала лише режисерка Тоні Моро.

“Я не хотіла нікому розказувати, що була при надії в цей час. Але коли дізналася, що одна зі сцен має бути в холодному озері, то відразу зізналася режисерці і ми швиденько замінили сцену”, - згадує YAGODA.

Зараз співачка YAGODA готує дуетну композицію і планує взяти участь у Нацвідборі на пісенний конкурс “Євробачення”. 

Дивитися на YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=WMkDsedPkKE 

Слухати: https://bfan.link/shepotilo



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!