Блог

Юлія Ярмаркіна: Співачка YAGODA розповіла щемливу історії пісні “Я плачу” про побачення коханої із воїном, що повертається знов на передову

Саме ця пісня має особливу історію, якою співачка поділилася на сольному концерті у Львові.

0

comments4619

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

“Я плачу” YAGODA написала під емоціями одного дня навесні 2023 року.

“До мене ввечері подзвонила моя подруга Юля, режисерка моїх кліпів. І від її розповіді моє тіло вкривали мурашки. В той час, як я знала, Юлі хлопець був на фронті на передових позиціях. І тут Юля каже, що вони одружилися. Він приїхав на п‘ять днів і вони зараз їдуть в гори. Вона говорила у  нас є п'ять днів для того, щоб побути один з одним. І в ту мить я  собі подумала тоді, 5 днів для того, щоб насолодитися один одним, п'ять днів для того, щоб привести, той медовий місяць,  який люди  проводять місяць.  А в них  лише 5 днів і він знову на передову. Я уявила, які ж емоції вона відчуває, і які почуття між ними І власне написала про цю історію пісню “Я плачу”, - розповідає YAGODA.

У цей момент співачка хотіла, щоб ця історія нашого часу закарбувалася в історії. Щоб через покоління люди розуміли, які  почуття відчували ті, хто пережив війну, і кожен цінував те, що має.

На сольному концерті YAGODA побачила цього військового, вже чоловіка її подруги, і, не втримавшись, відкрила таємницю пісні “Я плачу”. 

З цього концерту частину коштів співачка віддала сім‘ям, які покинули свої домівки в Маріуполі і зараз проживають у Львові. Цими сім‘ями зараз опікується організація “Я Маріуполь”.

Зараз співачка планує нову дуетну роботу та концертний тур містами України.

Слухати альбом на музичних платформах:

https://bfan.link/gilka

Дивитися пісню “Я плачу”: https://www.youtube.com/watch?v=qfQoeJThy68 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!