Блог

Гончаренко Юрій : Суд над Зеленським з Наумовим у ролі головного свідка — фарс та ознака агонії режиму путіна

Кривавий кремлівський диктатор все більше вдається до безглуздих постановок. Але при цьому він не перестав бути небезпечним: це поранений, розлючений звір, який не має жодних моральних чи інших обмежень.

0

comments5080

Гончаренко Юрій

Правозахист, медіа, міжнародні стосунки

Співкоординатор Інформаційного центру "Міжмор'я", громадський діяч, експерт з суспільно-політичних питань

Напевно, всі вчора бачили новину що росія запланувала театралізовану постановку під назвою «суд на Зеленськім». Хоча пів року тому в планах було захопити українського президента в полон, в крайньому разі — вбити за допомогою ДРГ.

В сценарії цієї постановки не передбачено нічого нового: «геноцид народу Донбасу», «бомбардування мирного населення „, напевно, і про «нацизм» не забудуть. Цікавою є також і особа головного свідка — ним має виступити підозрюваний у держзраді колишній генерал СБУ Андрій Наумов.

На цей момент він перебуває у виправній колонії міста Ніш у Сербії. Я думаю ви пам'ятаєте що його затримали на кордоні Сербії із сумою близько 600 тисяч євро. Зараз його особа випала з актуального інформаційного порядку денного, хоча росіяни тим часом торгуються з урядом «братушек» щодо його видачі в москву.

Серби зараз на розтяжці, бо хоча в країні існує впливове проросійське лобі, яке тисне на уряд, країна все ж таки знаходиться в європейських координатах. І серед притомної частини суспільства вже встигло сформуватися потужне проукраїнське лобі.

Кремль обіцяє Наумову політичний притулок в обмін на «свідчення» проти Зеленського та «київського режиму». Сербам обіцяна підтримка на випадок загострення в Косові. При цьому існує офіційний запит України на видачу особи, що підозрюється в державній зраді.

Рішення за урядом Сербії, хоча вони мають прекрасно розуміти наслідки. І самому Наумову значно безпечніше опинитися в Україні та постати перед судом й отримати вирок, ніж стати актором в грі москви. І потім загадково померти чи бути банально вбитим.

------------

Рекомендую телеграм-канал ПРАВІ, якщо вам потрібна:

🔸Щоденна оперативна інформація про бойові дії, загрози та ризики в тилу;

🔸Ексклюзивна інформація з окупованих територій, від Руху опору та підпілля;

🔸Об'єктивна військова та геополітична аналітика;

🔸Світоглядні матеріали правих та консервативних авторів.

📌А також - відео, меми, новини нашого паноптікуму політикуму та економіки і ще багато цікавого.

👉Підписатися варто прямо зараз: https://t.me/conservative_ua



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!