Блог

Юлія Ярмаркіна: Українська співачка Shadu презентує пісню про взаємопов'язане кохання

Це не перша англомовна новинка співачки на світовому ринку

0

comments3652

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

"Rollercoaster" - ця пісня про співзалежні стосунки, коли твій стан повністю залежить від того, в якому настрої твій партнер. Часто люди заводяться, коли стосунки перетворюються на американські гірки - добре і погано разом, кохання і не кохання, від тихого до гучного. Люди самі не помічають, як підсаджуються на емоційні гойдалки і вже не можуть без цього жити. Це що, норма? Хіба це справжнє кохання?


"Мені дуже близька ця пісня, тому що я колись пережила схожі стосунки, де кожен новий день був непередбачуваним - сьогодні мене любили, а завтра ненавиділи! Після розриву цих стосунків я довго не могла прийти до тями, просто лежала і плакала цілими днями, і навіть були думки про самогубство, настільки мені було погано без цієї людини! Але згодом я зрозуміла, що бути з ним - це теж самогубство. Досить мудро з мого боку. Але мені довелося попрацювати над собою і своїми думками на довгу перспективу, перш ніж я почала рухатися далі по життю", - коментує співачка. 

Попередні роботи співачки були і залишаються на вершинах світових хіт-парадів. 

"Я радію кожному новому Shazam, кожному новому плейлисту, кожному новому чарту) Тому що моя головна мрія - щоб моя музика знаходила відгук у серцях! Щоб її слухали! Чарти для мене - не марнославство, а показник того, що я на правильному шляху», додає артистка 

https://youtu.be/GT6VZaUPrUU



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!