Блог

Кущ Олексій: UKRNAFTA долучається до програми Президента України «Національний кешбек»

Мережа автозаправних комплексів UKRNAFTA долучається до державної програми Президента України «Національний кешбек», бета-тестування якої стартує вже 2 вересня 2024 року.

0

comments3242

Кущ Олексій

аналітика, економіка, фінанси

Постійний автор «Ділової столиці» та інших провідних видань, лідер рейтингів медійного цитування. Має великий досвід роботи в банках та інвестиційних компаніях. Працював начальником департаменту цінних паперів, директором іпотечного центру. Багаторічний радник президента Асоціації українських банків.

Програма Національного кешбеку - реально гарний приклад стимулювання внутрішнього платоспроможного попиту на товари та послуги вітчизняного виробництва.

 

До речі, я про цей інструмент пишу вже багато років.

 

Це ефективний інструмент, який не порушує міжнародних торгівельних угод і, одночасно, не потребує витрати значних державних коштів.

Зазвичай, у випадку "програм цілового фінансування приватного бізнесу" державні кошти часто опиняються в кишенях олігархів.

 

Пргорама національного кешбеку має зовсім іншу філософію: в рамках неї стимулювання економіки відбувається через індивідуальний споживчий вибір населення.

 

До речі, Укрнафта долучається до програми Президента України «Національний кешбек», бета-тестування стартує вже 2 вересня 2024 року.

Купуючи товари на АЗК Укрнафти, українці зможуть отримувати 10% від їх вартості на спеціальні банківські картки.

 

Як це працює:

 

Кешбек надається на вітчизняні споживчі товари, за виключенням підакцизних - окрім вина без вмісту спирту, медових напоїв та ліків українського виробництва.

 

Уточнити, чи бере товар участь у програмі, можна за допомогою спеціального сканеру у Дії, що запрацює вже з середини вересня.

В програмі беруть участь мережі АЗК, торгові мережі та магазини, зокрема і онлайн-магазини.

 

Спеціальні картки для участі усі зможуть відкрити з 2 вересня через мобільні додатки та відділення наступних банків: Ощадбанк, Приватбанк, Monobank, Sense Bank, ПУМБ, Глобус, Укргазбанк, Ukrsibbank, А-банк, Укрексімбанк. Там будуть всі необхідні інструкції.

 

Чи прийшов кешбек можна буде побачити в Дії вже на наступний день після покупки. На карту кошти приходять раз на місяць, до 20 числа наступного місяця.

 

Зняти готівку не вийде, зате безготівково можна буде заплатити за лікування, комуналку, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, а також розрахуватися в закладах харчування, кінотеатрах та за інші послуги.

 

Також з кешбеку можна і треба донатити на ЗСУ, або купити військові облігації.

 

Програма «Національний кешбек» дозволить підтримати українських виробників, навіть найменших, і допоможе обрати якісні національні товари.

Купуємо своє - підтримуємо українське!

 

 

 

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!