Блог

Бала Віталій: Зарубіжжя

США

0

comments4731

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Неспокій і хвилювання у Сполучених Штатах посилюються, оскільки вже надходять перші результати проміжних виборів. Згідно з останніми прогнозами, республіканці на шляху до отримання більшості в Палаті представників. А от боротьба за сенат дуже напружена.
Оскільки перемога демократів у Пенсільванії сталася раніше, ніж очікувалося, невизначене майбутнє Сенату зараз вимальовується лише у чотирьох штатах. У штаті Вісконсін чинний республіканець Рон Джонсон лідирує проти демократа Мандели Барнса. У Неваді, згідно з останніми прогнозами, демократ Кетрін Кортес Масто випереджає республіканця Адама Лаксальта. У Джорджії демократ Рафаель Уорнок протистоїть республіканцю Гершелю Волкеру. А в Арізоні республіканець Блейк Мастерс відстає від демократа Марка Келлі майже на 10 пунктів, але підраховано лише половину бюлетенів.
У Палаті представників змагаються за 435 місць, у Сенаті оновлюються 35 місць (одна третина).
Крім конгресменів і сенаторів, американці також обирають деяких місцевих державних секретарів, губернаторів, прокурорів і безліч місцевих виборних посадових осіб.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!