Блог

Кущ Олексій: Застосунок UKRNAFTA встановили більше півмільйона людей

Діджиталізація корпоративного бізнесу - її не тільки можна, але й потрібно робити під час війни, коли важливість доступу до соціально необхідної інформації вкрай потрібна.

0

comments2044

Кущ Олексій

аналітика, економіка, фінанси

Постійний автор «Ділової столиці» та інших провідних видань, лідер рейтингів медійного цитування. Має великий досвід роботи в банках та інвестиційних компаніях. Працював начальником департаменту цінних паперів, директором іпотечного центру. Багаторічний радник президента Асоціації українських банків.

Діджиталізація корпоративного бізнесу - її не тільки можна, але й потрібно робити під час війни, коли важливість доступу до соціально необхідної інформації вкрай потрібна.

 

Цікавий приклад надає Укрнафта.

 

Мобільний застосунок UKRNAFTA встановили більше півмільйона клієнтів. В середньому, щодня його завантажує три тисячі людей.

 

З моменту релізу в середині грудня 2023 року застосунок UKRNAFTA допомагає купувати якісне пальне Євро-5 вже 550 тисячам клієнтів.

70% користувачів програми надають перевагу мобільним девайсам на Android, 30% - iOS.

 

Станом на серпень 2024 року UKRNAFTA займає 1 місце в категорії Auto серед безкоштовних застосунків PlayMarket та 7 місце в категорії Business серед безкоштовних програм AppStore.

 

П'ята частина усіх чеків - 20% - припадають на мобільний застосунок.

 

Які можливості отримують клієнти:

 

545 підключених автозаправних комплексів по всій території країни.

 

Зручна карта, що дозволяє знайти потрібну або найближчу заправку.

 

Можливість оперативно перевірити ціну на пальне європейської якості та придбати його через застосунок.

 

Щомісяця - вітальний бонус у вигляді 50 літрів зі знижкою: 2 грн від стели на бензини та дизельне пальне і 0,5 грн на скраплений газ.

 

Робота пунктів незламності на АЗК, що поруч.

 

Успішну технологізацію можуть проводити і компанії, які знаходяться в системі державного управління і Укрнафта довела це.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!