Блог

Бала Віталій: «Злий понеділок»

Про «добрі справи» влади

0

comments5753

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Сьогодні зверну вашу увагу на обговорення примітивної провокації, якої став «вкид» в інформаційний простір ніби через проблеми демографії в Україні заборонити чоловікам на три роки виїзд з України чоловікам.

На мою думку, не варто негативно це сприймати і серйозного обговорювати. Адже метою такого «вкиду» можливо була ідея об’єднання українців проти чинної влади?

Так, я сам спочатку мав дуже негативну реакцію на таку пропозицію, бо це не просто нісенітниця, це щось схоже на пропозицію руху країни назад у майбутнє.

Але, коли я спостерігав за обговоренням цієї нісенітниці, я із приємним здивуванням побачив, як практично всі, хто брав участь в обговореннях, по-перше, були проти будь-яких заборон і аргументація була різною від серйозного пояснення чому це можна робити, до використання образливих слів на адресу ініціатора і «борцуна» за демографію в Україні.

І по-друге, така реакція всіх об’єднала і об’єднала проти влади, хоча «борцун» за демографію зараз ніби і не у владі, хоча складається враження своє майбутнє хоче мати у цій владі.)

Тому. Дуже сподіваюсь, що влада до цієї ідеї «борцуна» за демографію не причетна і то є його особистою думкою.

Але, якщо таки причетна, то що вона хотіла побачити і почути?

Реакцію людей?

Невже у владі серйозно думають про такі речі?

У будь-якому випадку, реакція українців на такого роду ідеї продемонструвала, що ніякого контролю, намагання щось забороняти і т.д. ,тут в Україні не спрацюють.

Також запрошую всіх на свій ютуб канал, який я вирішив вести, щоб не тільки тут можна було ознайомитись із змістом моїх дописів.

Заходьте, підписуйтесь, коментуйте і ставте вподобайки на balavit)

 



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!