Бюджетно в Вільнюс: як недорого відвідати столицю Литви

Портал "Коментарі" продовжує спецпроект про бюджетні подорожі Європою. У цьому матеріалі ми розповімо про те, як заощадити на поїздці в Вільнюс і де скуштувати традиційні литовські цепеліни.

Відвідування Вільнюса – відмінний варіант для подорожі вихідного дня. Крім того, компактна, затишна литовська столиця чудово підходить для першого знайомства з Європою. По перельоту, проживанню, відпочинку та розвагам – це відносно недорогий європейський напрямок, який буде по кишені навіть найбільш бюджетному туристу. В цьому матеріалі ми спробуємо звернути вашу увагу на цей напрямок і доведемо, що сусідні європейські столиці також можуть бути відмінним пунктом призначення для подорожей.

Переліт: дістати квиток – не проблема

Литва відноситься до одних з найдешевших авіанапрямків. Зловити недорогий квиток в Вільнюс простіше простого. З Києва в литовську столицю літають лоукост Ryanair, Lauda Air і МАУ. Якщо регулярно переглядати квитки і забронювати їх заздалегідь (хоча б за пару місяців), то в Вільнюс можна злітати за 30-50 євро в обидві сторони, а якщо зловити знижку – то взагалі за 20 євро. Для цього варто лише моніторити новини авіакомпаній, тематичні сайти або Telegram-канали.

недорого побувати в Європі.

Також ми давали поради, як недорого і з користю провести вихідні в Римі.