Головна Статті Суспільство події Що зірки пророкують у 2020 році Україні: астрологи зробили прогноз для країни на майбутній рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Що зірки пророкують у 2020 році Україні: астрологи зробили прогноз для країни на майбутній рік

За прогнозами астрологів, Україну у 2020 році чекають потрясіння у сфері політики та економіки

31 грудня 2019, 09:00 comments21808
Поділіться публікацією:
Що зірки пророкують у 2020 році Україні: астрологи зробили прогноз для країни на майбутній рік

Повелитель 2020-го року — білий металевий Щур — саме з нього починається цикл Східного календаря. За словами астрологів, ця тварина любить зміни, тому ми можемо очікувати на переміни, як в особистому житті, так і в структурі влади, політиці, економіці, законах та соціумі. Який рік пророкують зірки нашій країні "Коментарям" розповіли астрологи.

2020 рік для України: оновлення та зміни в сферах землі й нерухомості

Як розповіла практикуючий астролог, член Міжнародного товариства астрологічних досліджень США (ISAR) Тетяна Чайковська, зірки пророкують Україні в січні і лютому сюрпризи й несподіванки, пов'язані із зовнішньополітичною та фінансовою сферами. А у вересні й жовтні — зміцнення армії та владних структур.

"Дуже значущим буде грудень 2020 року і початок січня 2021 року, — зазначає Чайковська. — Оскільки одне з великих з'єднань — Юпітера й Сатурна — потрапляє на Сатурн в карті України, а це означає, що почнеться новий відлік і формат, що вимагає змін, реформ, вписування країни в нову матрицю і простір, з урахуванням інфо- та геополітики. Якщо цього не відбудеться, а в запасі ще цілий рік, то можна буде спостерігати великий відтік трудових і мозкових ресурсів за кордон".

Наступний рік обіцяє бути потужним щодо подій, дивовижним за масштабністю і особливим в силу планетарних конфігурацій, каже Тетяна Чайковська. Так, у 2020 році відбудеться "три великі з'єднання".

"Перша ударна хвиля, а саме перше глобальне з'єднання відбудеться 12 січня, коли Сатурн — планета влади — з'єднається з Плутоном, що відповідає за великі ресурси, потужну трансформацію і процеси повної перебудови в знаку структури і управління – Козерозі. Цей аспект може як трансформувати, так і гарненько струснути дійсні інститути влади. Тобто, перетворити і поставити на нові рейки, або, якщо влада не захоче змінюватися і щось міняти, то це, як правило, призводить до диктатури і закручування гайок, — каже астролог. — Піки напруги припадають на періоди: з січня і до середини лютого, а потім з середини вересня до середини жовтня. А оскільки Сатурн відповідає за кордони, як приватні, так і державні, землю, нерухомість, то великі перетворення торкнуться цих тем впритул".

Друга хвиля сюрпризів продовжиться 5 квітня, 30 червня і 12 листопада.

"Юпітер пов'язаний з релігією, ідеями, освітою, закордоном, а в поєднанні з потужним Плутоном він буде впливати на фінансові теми, податки, кредити, корпоративні фонди, — каже Чайковська. — Як у фінансовому секторі, так і в політиці, зможемо спостерігати сутичку світових лідерів зі з'ясуванням, хто з них крутіше. Головне, щоб у них вистачило мудрості не доводити все це до високого градуса напруження".

Третя хвиля станеться 21 грудня, коли Юпітер з'єднається з Сатурном у Водолії — таке з'єднання символічно закриє епоху Землі, а разом з нею і культ матеріального, а також позначить тренди на найближчі десятиліття.

"У пріоритеті будуть нові технології, інформація, електроніка, робототехніка, наукові дослідження, загалом, старий консервативний світ починає валитися, а разом з ним і старі, консервативні, неповороткі системи і корпорації — ми вступаємо в епоху оновлення і починаємо щосили відчувати Еру Водолія, — пояснює астролог. — Тому хто не перебудується — повинен буде піти зі злітної смуги. Інтернет, соціальні мережі — це тільки початок, об'єднання людей за ознакою ментального, що посилиться. Тобто, спілкування, комунікації вийдуть на перший план і Земля буде прошита інформаційними мережами, тому в цей період мислеформи кожного будуть важливі як ніколи. Розумні роботи, летучі автомобілі, електронні гроші, загальний інформаційний простір та інші дива фантастів почнуть реалізовуватися наяву".

Як зазначила астролог Тетяна Чайковська, 2020 рік — це рік шести затемнень (10 січня, 5 та 21 червня, 5 липня, 30 листопада, 14 грудня), які будуть проходити по осях: Раку-Козерога (дому та кар'єри) і Близнюків-Стрільця (філософсько-інтелектуальна вісь).

"Відповідно будуть зачіпатися і перетворюватися теми влади і владних кабінетів, комунікацій і вибудовування діалогу з ближніми і дальніми сусідами. Цікаво, що затемнення потужно зачіпають карти України, Росії та США, тому тряски чи потрясіння неминучі", — розповіла астролог.

2020 рік для України: ймовірність кризи і закінчення повноважень президента

Про важливі зміни після початку циклу Сатурн-Плутон 12 січня 2020 року говорить астролог, кандидат психологічних наук Лариса Гресь.

"Процеси даного циклу будуть носити кардинальний характер і пов'язані з кордонами, землями, територіями, законами, правилами, держструктурами, — розповідає астролог. — Початок циклу лягає на перший будинок карти України і повідомляє нам про глобальні трансформаційні процеси в державі – рішучі й жорсткі. Про обмеження, з якими нам доведеться зіткнутися в період цього циклу, фінансову кризу і конфлікт всередині структури влади, а також про істотні зміни кордонів держави, перебудову самого внутрішнього устрою держави, всієї системи управління державою".

Астролог нагадує, що попередній рік Щура – 2008-ий, коли у світі почалася фінансово-економічна криза, яка проявилася у вигляді сильного зниження основних економічних показників у більшості країн з розвиненою економікою та згодом переросла у глобальну рецесію економіки. За словами Гресь, прийдешній рік також може нести світову фінансову кризу і одночасно політичну кризу, оскільки ряд астрологічних показників несе інформацію про схожість планетарних конфігурацій 2008 та 2020 років.

"2020 рік несе З'єднання Мутації в Повітрі, а значить — зміну всіх життєвих пріоритетів на довгі, довгі роки. Йде зміна епох, і з'єднання Сатурна і Юпітера в знаку Водолія, в одній із найбільш жорстких стихій, обіцяють події, які запам'ятаються,але зруйнують, — продовжує астролог. — Валитися і змінюватися буде все, що нежиттєздатне: неспроможні моделі політичної, економічної і фінансової систем, неспроможний життєвий уклад, системи цінностей, світоглядні позиції, які вже не сприяють розвитку. І цей етап руйнації буде тривалим".

Є ймовірність, зазначає Гресь, що знакові зміни почнуть приходити вже з другої половини січня 2020 року. Провісником цих змін буде Місячне затемнення 10 січня: національна валюта може почати свій шлях до істотного падіння. Також астролог розповіла, що протягом трьох років буде постійно йти зміна влади, перебудова держави і державного апарату. Є ймовірність, відзначає Гресь, що президент складе свої повноваження через 3 або 3,5 роки.

"Мала вірогідність припинення військових дій, бо положення планет буде тільки сприяти агресії. Буде зростати і невдоволення серед населення", — додала астролог.

Зазначимо, що рік Щура розпочнеться 25 січня 2020 року і закінчиться 12 лютого 2021 року, а зустрічати Новий рік ми будемо все ще в компанії Свині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що експерти спрогнозували, які провали і прориви можливі в Україні у 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!