Блог

Бала Віталій: «Нечистий четвер»

Зеленський має провести дезінфекцію в ОПУ

0

comments3542

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Сутність влади пізнається за конкретними діями, а не за правильними заявами.

Микола Бульба:

— А як розпізнати зрадника, батьку?

— Він першим побіжить домовлятися з ворогом про мир.

Іван Франко, 

"Захар Беркут"

Сьогодні хотів би обговорити питання мирних перемовин з росією. Про це також йдеться у відомій вже всім статті в американському журналі Time.

У статті, зокрема, йдеться, що якийсь анонімний, один з найближчих помічників, кажу, що вони не можуть розробити нову стратегію, бо під табу є питання про можливість домовлятися про мирну угоду з росіянами.

Чому я виділив саме це питання?

Бо питання мирних переговорів з росіянами в офісі президента, серед його оточення, в його команді, хтось наполегливо «проштовхує».

Для того, щоб не бути голослівним, нагадаю березень 2022 року, коли була сформована ніби делегація, на чолі з Арахамією, він ж відомий і досвідчений дипломат, якщо, хто не у курсі, для ведення перемовин з російською делегацією про мир. І вже 29 березня у Стамбулі, українська сторона навіть передала свої пропозиції, де йшлося про бажання отримати гарантії безпеки від країни-агресора, тобто росії та бралось зобов’язання не вступати Україні у НАТО.

Той, хто був ініціатором цих переговорів, той, хто переконав в їх необхідності Володимира Зеленського, той і є головним «миротворцем» за припинення війни, тобто оборони України та компромісу вигідного росії.

Можливо ця людина, або група людей і була ініціатором саботажу поставок зброї ЗСУ, зливу інформації про місця знаходження наданої нашими партнерами зброї, по яким були російські ракетні обстріли. 

Можливо саме ці «миротворці» і накручували президента до виставляння претензій нашим партнерам, публічного обурення і звинувачення наших партнерів, щоб посваритися з ними і зменшити підтримку і допомогу Україні.

Тому, якщо такий, один з найближчих помічників, дійсно існує і таке говорив Саймону Шустеру для статті у Time, обов’язково потрібно його ідентифікувати і не просто звільнити, а дати доручення відповідним органам на проведення необхідних заходів щодо виявлення можливої причетності до російських спецслужб.

Взагалі ця стаття продемонструвала, що команда у президента нікчемна, корумпована і зрадить його при першій можливості, тому офіс президента потрібно не просто «почистити», але й провести ретельну дезінфекцію. І це має бути першим, що повинен зробити Володимир Зеленський.

Але, про зраду ми поговоримо завтра.

Трохи більше можна подивитись у програмі «Нечистий четвер» на моєму ютуб каналі.

Посилання у першому коментарі.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!