Блог

Бала Віталій: «П’ятничні роздуми»

Зеленський і досі «боїться» Залужного

0

comments3819

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



«П’ятничні роздуми»
Сьогодні у програмі «П’ятничні роздуми» про демонстративну неповагу, яка вже на грані відвертої тупості, Зеленського до Залужного.
Зеленський перебуває у Великобританії, навіть сьогодні виступав на засіданні кабінету міністрів, де останній раз виступав іноземець у 1997 році, коли тодішній прем’єр-міністр Тон Блер запросив президента США Білла Клінтона.
Зеленський ніяк не усвідомить, що його всюди запрошують не тому, що він «величний» міжнародний діяч6 як його напевно переконали в ОПі і він у це повірив, а тому, що він президент України, а український народ продемонстрував цілому світу свої гідність відвагу і героїзм у війні з рашистами. Був би хтось інший президентом, його б так само всюди запрошували і аплодували стоячи.
А президент Зеленський, який вчора зустрічався з керівниками британського ВПК, чомусь з ними на фото без посла України у Великобританії, хоча посол Великобританії в Україні на фото присутній. Це традиційна практика, що під час візитів керівників держав їх всюди супроводжують посли.
Або Зеленський не захотів, щоб на фото був посол України Залужний, або Залужного там не було на цій зустрічі. Тим більше, що Залужний точно знає значно більше і краще, що потрібно ЗСУ. І у першому, і у другому варіанті, це вже повний триндець, скільки вже можна ганьбити Україну на міжнародній арені? Нагадую про фото конференції високо рівня щодо миру в Україні у Швейцарії 15-16 червня і хто там «вліз» на спільне фото з керівниками урядів і держав, той, кого там і близько за протоколом не мало б бути. Макрон розповів, що Зеленський просив за Єрмака, щоб він сфотографувався, хоча йому пояснювали, що це не комільфо, а тут Залужний повинен бути за протоколом, а його нема.
Навіть важко уявити, як вони вже «дістали» своїм зовнішнім виглядом наших партнерів, коли вдягаються, як грибники чи рибалки на офіційні заходи.
Подробиці дивіться у програмі «П’ятничні роздуми» на моєму ютуб каналі.
Посилання у першому коментарі.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!