Блог

Бала Віталій: «Середа – не біда»

Звільнення Залужного Зеленський і досі не може аргументувати

0

comments1642

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Не варто шукати біди, бо можна знайти.

Сьогодні пропоную поговорити про інтерв’ю Володимира Зеленського американському телеканалу Fox News.

Інтерв’ю було показано уніч на п’ятницю 23 лютого, а запис робили, як повідомили, за п’ять кілометрів від передової на Харківщині.

За ці дні відбулись події, на які потрібно було реагувати і коментувати але про це інтерв’ю я не забув, бо мене у черговий раз здивувало, м’яко кажучи, пояснення Зеленського чому він звільнив з посади Головнокомандувача генерала Валерія Залужного, коли він сказав про необхідність «перезавантаження».

Пряма мова: «Нам потрібно бути більш швидкими. А для цього потрібно позбавитись бюрократії, яка в нас є. В іншому випадку, у нас немає шансу. Бути розумними, технологічно (оснащеними) і швидкими. Час – це гроші, а в нашому випадку, час – людські життя».

Тобто, Зеленський фактично назвав Залужного бюрократом?

Яке відношення до бюрократії маю Головнокомандувач ЗСУ і Генштаб підчас війни?

Залужний у своїх матеріалах у журналі The Economist чітко вказав на проблеми, які є у війні та назвав шляхи і засоби для їх вирішення. І там зокрема і йшла мова про технологічність у війні.

Невже сам Зеленський і його 5-6 менеджерів досі не усвідомили, що всі в Україні у світі знають чому він звільнив генерала Залужного і всі спроби знати якесь інше пояснення просто виглядають дуже непереконливо, а за великим рахунком жалюгідно.

Генерала Залужного вирішили звільнити, бо він найпопулярніший м має найвищий рівень довіри в Україні, а це для Зеленського та ОПУ неприйнятно, бо вони весь цей час намагаються переконати українців і світ, що у війні є тільки один «герой» - Зеленський.

Але, з того нічого не вийшло і не вийде, бо український народ є єдиним Героєм у війні і «привласнити» це офісу президента не вдасться, хоча вони і надалі будуть все для цього робити.

А щодо «перезавантаження» то перезавантажувати потрібно було цивільну владу, а не військову і головні проблеми у нас якраз пов’язанні з чинною владою, а не із звільненими з посад бойовими генералами з великим досвідом.

І декілька слів про самовпевнену заяву Зеленського, що якби були вибори, то він би переміг.

Це не так, бо якби були президентські вибори, він би програв у першому турі генералу, якому заздрив і заздрить через його популярність і реальні успішні дії для захисту країни у відбитті російської агресії.

У будь-якому випадку, піар, інтерв’ю, то невелика біда, але біда, коли все це робиться для того, щоб боротись з тими, хто захищав і захищає країну і «покривати» тих, хто своїми діями шкодить країні.

Детальніше дивіться у програмі «Середа – не біда» на моєму ютуб каналі.

Посилання у першому коментарі.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!