Головна Новини Інфографіка 2021 Чого люди в Україні чекають від 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого люди в Україні чекають від 2021 року

Українці розповіли, яким бачать для себе 2021 рік

17 лютого 2021, 08:36
Поділіться публікацією:
Чого люди в Україні чекають від 2021 року

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

2020 рік став вкрай важким для багатьох людей у світі. Більшість з великою радістю і полегшенням відпускали його, святкуючи Новий рік. Кожен загадав для себе щось особливе, що неодмінно має статися в їхньому житті з настанням наступного року. Стало відомо, чого українці чекають від 2021 року.

За результатами соціологічного опитування, проведеного компанією Research & Branding Group, 12% українців вважають, що 2021 рік стане вдалим для країни. Варто відзначити, що таких людей удвічі менше, ніж минулого року.

Негативно налаштованими виявилися цілих 43% опитаних. Всі вони відзначили, що не чекають від 2021 роки нічого хорошого. Цей показник став найгіршим з часів опитування, проведеного у 2012 році. Мабуть, події у 2020 році досить сильно позначилися на настрої українців, і тепер багато хто впевнений, що нічого позитивного з настанням нового року не відбудеться.

36% респондентів вважають, що рік буде неоднозначним. Тобто, будуть і хороші події, а й поганим також буде місце. І лише 9% так і не змогли відповісти, чого, на їхню думку, варто очікувати від 2021 року.

picture

Також українці розповіли, чого чекають від нового року для себе і своєї сім'ї. З усіх опитаних, 41% людей відзначили, що 2021-й стане для них і їх сімей нейтральним. Тобто, вони очікують як позитивних подій, так і негативних.

Більш негативно налаштовані 27%. Вони вважають, що цей рік буде  для них невдалим. До слова, це на цілих 10% більше того показника, що був торік.

23% респондентів вважають, що 2021 рік буде для них і їх сімей досить вдалим, і очікують від нього тільки хорошого. Однак і цей показник виявився нижчим за торішній на цілих 12%.

Ще 9% відповіли, що поки не знають, чого їм чекати від поточного року. Варто відзначити, що їх усіх опитаних негативніше всього налаштовані люди, вік яких не доходить до 30 років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що у 2021 році в Україні підвищаться ціни на квартири.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://rb.com.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!