Головна Новини Інфографіка 2021 Тарифи, зарплати чи їжа: що поєднує нас, українців (Інфографіка)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тарифи, зарплати чи їжа: що поєднує нас, українців (Інфографіка)

"Коментарі" з'ясовували, що спільного у населення нашої країни

5 листопада 2021, 20:10 comments1231
Поділіться публікацією:
Тарифи, зарплати чи їжа: що поєднує нас, українців (Інфографіка)

Що об'єднує українців? Колаж: "Коментарі" / Дмитро Романюк

"Коментарі" вирішили з'ясувати, що є спільного у населення європейської 40-мільйонної країни, для чого проаналізували дані кількох десятків соціальних опитувань, зроблених за останні кілька років. Результат виявився місцями досить несподіваним.

Як не дивно, але найважливішим чинником для об'єднання виявилися внутрішньоекономічні умови, а також віросповідання і ставлення до природи. Так, 94% українців не вірять у швидке покращення власного фінансового добробуту та вважають тарифи ЖКГ невиправдано завищеними. При цьому така сама кількість населення нашої країни вважають себе віруючими людьми (переважно — православними) і серйозно стурбовані питанням охорони навколишнього середовища.

92% українців небезпідставно вважають вплив українських олігархів на суспільство надто великим. Така сама кількість співвітчизників плекають мрію про роботу за кордоном. Втім, є й хороші новини: 92% населення одержують зарплату, яка перевищує мінімальну.

91% жителів України віддають перевагу гнучкому графіку та довіряють вітчизняній фармацевтичній продукції.

В Україні зафіксовано досить високий за загальноєвропейськими мірками відсоток людей, які перебувають зараз або були одружені, — 90%. Також велика кількість українців, які вважають, що наша країна має бути незалежною від Росії. Переконаних у цьому більшість – 90%. Стільки ж, скільки й українців, які не мають на тілі жодних татуювань. Також варто зазначити про ступінь толерантності до татуйованих співгромадян — обурення чи співчуття до чужих малюнків на тілі зазнають 22% українців.

Хоча вегетаріанство з веганством поступово завойовують серця молоді й відсоток їх адептів у суспільстві неухильно зростає, 87% співвітчизників все ж таки по можливості віддають перевагу м'ясній дієті. Такою самою непорушною залишається традиція наряджати новорічну ялинку. Цим продовжує займатися 78% українців. Причому думки щодо того, чи має “лісова красуня” бути штучною чи справжньою, розділилися практично навпіл.

75% населення виступають категорично проти легалізації вогнепальної зброї. Трохи менший відсоток тих, хто пишається українським громадянством, не вважає себе забобонним і найбільшим святом у році вважає Великдень. Таких у нашій країні 72%.

На жаль, до такого чинника, як всенародне щастя, нам ще рости та рости. Поки що відсоток українців, які вважають себе щасливими (у категоріях “так” і “швидше так, аніж ні”) не такий вже й великий і становить 68%. Це всього на 1% більше ніж тих, хто вважає себе насправді бідним, і на 2% більше за тих, хто вживає алкоголь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яким є рівень споживання м'яса у країнах Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Сomments.ua
comments

Обговорення

dr. Jackel

5 листопада 2021, 22:23

Какой бред. Вы хотите сказать что только 7% атеисты??? Как минимум 40 а то и 50%. Мой личный опрос. Велик день??? С чего вдруг??? Когда??? Он и за праздник то никогда не считался. Так. Выходной. За легализацию. оружия - каждый второй мужчина. Гибкий график?? Где?? Женаты были/есть 90%?? Это как? С вдовцами и вдовами? Возьмите среднюю продолжительность жизни, средний возраст женитьбы, отнимите 18 лет и получите процента 22-23% (минимум) а то и 35% которые никогда не женились... Журнашлюхи

JON

5 листопада 2021, 20:22

ВЫ ДУМАЕТЕ ЧТО ЖИВЁТЕ СРЕДИ ВОЛКОВ - НЕТ ЭТО ВОЛКИ ЖИВУТ СРЕДИ ВАС ,А ВЫ СУЩЕСТВУЕТЕ И ТО ДО МОМЕНТА ПОКА ОНИ НЕ РОЗОРВУТ ВАС В КЛОЧЬЯ ЧТО ШКУРЫ И КОСТЕЙ НЕ СЪИЩЕШЬ ЭТО НАША ВЛАСТЬ .

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!