Співачка Тоня Матвієнко: Буду продовжувати займатись улюбленою справою та власним прикладом розвінчувати міфи

Співачка Тоня Матвієнко розповіла виданню «Коментарі», як проект «Голос країни» став для неї доленосним не лише в творчому, але й в особистому житті, а також – про незвичайні вчинки, пошук душі в піснях, своїх дітей та маму – Народну артистку Ніну Матвієнко

Про Тоню Матвієнко Україна заговорила у 2011 році. Саме тоді у першому сезоні співочого талант-шоу "Голос країни" вона спершу не пройшла прослуховування "наосліп". Зіркові тренери захоплено відгукнулися про її вокальні здібності, проте до своїх команд не обрали через "народний тембр". Олександр Пономарьов, який не знав, що перед ним донька Народної артистки Ніни Матвієнко, навіть порівняв з її тембром спів Тоні...

Антоніні Матвієнко надав другий шанс продюсер шоу Костянтин Меладзе. Після повторного прослуховування її обрала у свою команду співачка Руслана. У фіналі прямих ефірів Тоня здобула друге місце, поступившись Івану Ганзері в останньому голосуванні.

Тоня Матвієнко на шоу остаточно знайшла себе як співачка, а також знайшла любов – суперник Арсен Мірзоян через деякий час став її чоловіком. Про творчість, кохання, сім'ю та багато іншого ми й поговорили.

- Складно чи легко бути донькою Народної артистки Ніни Матвієнко?

- Звісно, я пишаюся своєю мамою. Дай Боже їй здоров’я та сил! Вона для мене взірець людяності, жіночності, мудрості. У мене і думок ніколи не було "легко чи важко бути донькою Ніни Матвієнко?". Вона завжди була, є і буде насамперед моєю мамою. Вже після 30-ти років, коли я вибрала шлях співачки, почала зіштовхуватись зі стереотипним мисленням людей, мовляв, усі мої заслуги – це домовленість мами. З часом вже змирилась з такими домислами людей, але ні в якому разі не відступлюсь від своєї мрії! Незважаючи ні на що буду продовжувати займатись улюбленою справою та на власному прикладі розвінчувати міфи.

Тоня Матвієнко поділилась з виданням "Коментарі" думками про сучасний стан української музики, а також про те, як ситуація з корона-кризою позначилася на творчих планах.