ДУМКИ

Тоня Матвієнко : Творчість - це дієвий і неагресивний інструмент в процесі формування світогляду

21-12-2020 08:12

0

Тоня Матвієнко

співачка

Співачка Тоня Матвієнко, яка отримала друге місце в першому сезоні вокального талант-шоу «Голос країни», поділилася з виданням «Коментарі» думками про сучасний стан української музики, а також про те, як ситуація з корона-кризою відбилася на творчих планах

"У нас дуже якісна сучасна музика, на всі смаки – це великий плюс. З мінусів, на жаль, підтримка з боку держави відсутня повністю. Здається, держслужбовці зовсім забули, що митці мають неабиякий вплив на суспільство, а творчість - це дієвий і неагресивний інструмент у процесі формування певних думок, світогляду і свідомості. Сподіваюсь, найближчим часом ситуація зміниться.

Щодо саме цього корона-кризового року... Як і у більшості артистів - багато виступів було перенесено на невизначений термін. Сподіваюсь, що найближчим часом і ця ситуація нормалізується - і ми знову зможемо мати нагоду наживо зустрітися зі своїми слухачами та обмінятись енергіями.

Але скажу, що запал таки трохи пропав, напевно, із-за невизначеності муза також пішла на карантин (посміхається). На щастя, це було недовго - перші кілька тижнів навесні. Музика - це моя стихія і без неї я не можу. Тому я присвятила час студійній роботі.

Тримати себе у творчій формі допомагали онлайн-виступи та участь у благодійних акціях. Наприклад, нещодавно давала концерти для наших прикордонників. Побувала багато де: на кордонах з Білорусією, Польщею, Угорщиною. Завдяки цим зустрічам я зайвий раз переконалася, що найголовніша цінність у житті - це родина.

Напевно, цьогорічні випробування нам і були дані, щоб ми не забували турбуватися про своїх батьків, рідних та друзів".

***

Незабаром читайте ексклюзивне інтерв'ю Тоні Матвієнко, в якому вона розповіла виданню "Коментарі", як проект "Голос країни" став для неї доленосним не лише в творчому, але й в особистому житті, а також - про незвичайні вчинки та багато чого іншого.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!