Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вживання горіхів може запобігти збільшенню ваги
commentss НОВИНИ Всі новини

Вживання горіхів може запобігти збільшенню ваги

Згідно з останніми даними, горіхи можуть сприяти зменшенню ваги, незважаючи на те, що вони калорійні

25 вересня 2019, 17:00 comments2234
Поділіться публікацією:
Вживання горіхів може запобігти збільшенню ваги

Незважаючи на щільність калорій, горіхи можуть допомогти "не погладшати", що часто відбувається у дорослому віці. Про це сьогодні повідомили в журналі Medical News Today.

Горіхи мають широкий спектр користі для здоров'я, і останні дослідження відкривають все більше і більше переваг. Наприклад, щоденне споживання горіхів може також знизити ризик інших захворювань, таких як діабет і рак, і також зменшить ймовірність смерті від абсолютно будь-якої причини. В розумних межах звичайно.

Вчені пояснили, що щоденна порція горіхів може утримувати зайву вагу, яку ми схильні набувати.

Одним з можливих пояснень може бути те, що жування горіхів вимагає великих зусиль, знижуючи ймовірність того, що люди будуть їсти що-небудь ще. Крім того, горіхи багаті клітковиною, що може посилити відчуття ситості і затримати спорожнення шлунку, пригнічуючи тим самим відчуття голоду і довше відчуваючи себе повніше. Більш того, горіхове волокно краще зв'язується з жирами в кишечнику, що призводить до виділенню більшої кількості калорій, пояснюють автори. А ще вони багаті ненасиченими жирами, які, згідно з деякими дослідженнями, збільшують окислення і термогенез, допомагаючи швидше перетворювати калорії в енергію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, про те, доурение марихуани може привести вас до ожиріння, а регулярне споживання загрожує втратою апетиту. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!