Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять речей, які відбудуться з вами після відмови від цукру
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які відбудуться з вами після відмови від цукру

Пристрасть до цукру може нашкодити здоров'ю

2 жовтня 2019, 13:50 comments6141
Поділіться публікацією:
П'ять речей, які відбудуться з вами після відмови від цукру

Щоб обмежити споживання цукру, достатньо перестати вживати газовані напої та велику кількість кондитерських виробів. Що з вами станеться, якщо ви це зробите?

Гормони прийдуть в норму

Якщо відмовитися від шкідливого цукру, то перестануть виникати сплески інсуліну в крові. Чому це добре? Справа в тому, що інсулін запускає цілу купу гормонів, які впливають на всі системи людського організму.

Варто відмовитися від цукру і гормональний фон прийде в норму. Перше, що стане помітно — це вранці стане простіше прокидатися, а працювати стане легше.

Імунітет запрацює в повну силу

Цукор впливає на активність флори кишечника. Через кілька тижнів після відмови від цукру кількість шкідливих мікроорганізмів істотно скоротитися. Правда, перший час буде здаватися, що відбувається цукрова ломка. У цьому випадку додайте в меню один фрукт в день. Краще це буде апельсин або яблуко.

Хвороби відступлять

Виключивши цукор із раціону, вас не будуть турбувати головні болі, важкість у животі, ломота в суглобах та інші нездужання, пов'язані з запальними процесами. Серед корисних ефектів — чиста і здорова шкіра.

Зменшиться апетит і піде зайва вага

Завдяки виключенню шкідливого цукру з раціону підуть постійні калорійні перекушування. Печенюшки, випічка, шоколад — не дають організму хороших калорій. Через якийсь час знову хочеться поїсти. Немає цукру — немає проблем!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кому варто відмовитися від цукрозамінників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!