Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи назвали продукти, що пригнічують відчуття голоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали продукти, що пригнічують відчуття голоду

Часом контролювати апетит буває дуже складно

4 жовтня 2019, 10:30 comments2535
Поділіться публікацією:
Дієтологи назвали продукти, що пригнічують відчуття голоду

Для підтримки здорового способу життя та стрункої фігури важливі збалансована дієта і регулярне харчування. Але як це зробити, якщо апетит розігрується не на жарт і постійно хочеться їсти? Організм можна перехитрити за допомогою продуктів, які здатні "притупити" почуття голоду.

Мигдаль

Горіхи необхідно включати в свій раціон постійно, особливо мигдаль, який є важливим джерелом вітамінів групи В і Е, а також антиоксидантів, магнію, кальцію і заліза. Пара горіхів мигдалю здатні знизити апетит на тривалий час.

Авокадо

Цей фрукт містить в собі безліч корисних жирних кислот і вітамінів, серед яких олеїнова кислота, що знижує відчуття голоду в організмі. Авокадо також відмінне джерело клітковини, яка уповільнює процес травлення. Половинку авокадо рекомендується з'їдати під час вечірнього прийому їжі, щоб вночі не бігти до холодильника.

Червона риба

Корисні речовини, що входять до складу червоної риби здатні одночасно насичувати організм і при цьому не обтяжувати його зайвими калоріями. Введення в раціон такого корисного інгредієнта сприятливо позначиться на загальному самопочутті.

Вода

Іноді наш мозок плутає спрагу з голодом, тому, якщо ви відчуваєте бурчання в шлунку, цілком можливо, вам варто випити стакан або два води.

Яйця

Поїдання на сніданок яєць допомагає зберегти почуття насичення до обіду. Оскільки в яйцях міститься багато протеїну, вони забезпечують організм необхідною енергією протягом всього дня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з яких продуктів варто починати свій день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!